Ez történik a szempilláiddal, ha minden nap használsz spirált

Ez történik a szempilláiddal, ha minden nap használsz spirált
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Belegondoltál már abba, milyen hatása lehet? Eláruljuk!

Ha indítanának egy szavazást arról, melyik a világ legnépszerűbb beauty-terméke, biztos, hogy majdnem mindenkinél a szempillaspirál végezne az első helyen. Érthető, hiszen fontos kelléke a készülődésnek, legyen szó egy szimpla reggeli sminkről vagy a csillogó, füstös szemekről. Noha az emberek többsége napi szinten használja a spirált, érdemes tudnod, mire kell figyelned – hosszú távon ugyanis problémákat okozhat, ha nem tartasz be bizonyos szabályokat...

1. Fontos a szavatossági idő!

Nemcsak a kajáknak van lejárati idejük, hanem a kedvenc sminkcuccodnak is. Azonban sokan szemet hunynak efölött, és úgy gondolják, hogy nyugodtan használhatják a spirált hetekkel a lejárati időpont után is. Ez azonban nem túl jó ötlet, mivel a baktériumok a beauty-termékekhez is hozzáférnek és fertőzéseket okozhatnak. Ez megmutatkozhat abban, hogy pirosak lesznek a szemeid, esetleg akár be is dagadhat ez a része az arcodnak.

2. Mosd le a szempilláidat is este!

Valószínűleg ezerszer hallottad már, hogy a sminkedet le kell mosni elalvás előtt; ez pedig különösen igaz a pilláidra! Ha ugyanis sokszor megfeledkezel erről, előbb-utóbb a szempilláid merevebbek lesznek, végül pedig ki is hullhatnak. Ami nagy kár lenne, hiszen ez vonzza igazán a tekintetet a szemeidre!

Kép
forrás: Getty Images

3. A vízálló spirált hagyd meg nyárra!

Kevés dolog ad akkora nyugalmat a strandon, mint a vízálló szempillaspirál! Imádjuk, mert magabiztosnak érezhetjük magunkat lubickolás közben is, és nem mossa le még a medence vize sem. Azonban jobb, ha ezt inkább a nyári időszakban használod, és télen visszaváltasz: az állandó festegetés miatt ugyanis a vízálló spirál kiszáríthatja a pillákat – ami ismételten a kihullásukhoz vezethet.

Persze aggodalomra semmi ok, hiszen a spirálhasználat még nem jelenti automatikusan azt, hogy ártasz a pilláidnak. Valójában ha betartod a fent említett három szabályt, nem lehet semmi baj! Azonban egy jól megválasztott termék nagyon sokat számít, a jó hír pedig, hogy most kedvezményesen vásárolhatsz. Mától ugyanis kezdetét vette az őszi JOY-napok időszaka, és egészen vasárnapig országszerte beválthatod a magazinban megtalálható kuponokat. Nézz körül a joynapok.hu weboldalon ezekért, valamint az online kedvezményekért is.

Mutatunk is néhány szempillaspirált, amit olcsóbban vehetsz meg a hét második felében. A többit keresd a magazinban!

Galéria / 5 kép

Ezeket a szempillaspirálokat is megveheted akciósan az őszi JOY-Napok alatt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.