Íme, az egyetlen tavaszi trend, amit most egész télen viselhetsz

Íme, az egyetlen tavaszi trend, amit most egész télen viselhetsz
2017. október 12.

Ennek a szépségtrendnek most sokan örülni fognak!

Szezonváltásnál már megszokhattuk, hogy amíg a nyári kedvenceinket sajnos a szekrény aljára kell raknunk, addig elővehetjük a már elfeledett őszi-téli kedvenceket. Ez a ruhákra különösen igaz, de megfigyelhető ez a jelenség a szépségtermékeknél is. Amikor beköszönt a hideg, más kozmetikumokat, sminkeket és parfümöket használunk, ám most úgy tűnik 2017 egy kivétel – ugyanis illatok terén felejtsd el a fűszeres változatokat.

Pedig beborít ilyenkor mindent a sütőtök, a vanília, a fahéj és a szerecsendió mámorító illata. Most viszont valami egészen mást álmodtak meg a szépségmárkák erre a szezonra.

Figyelem, szokatlan virágeső közeleg!

Persze nem olyan virágos parfümöket kell elképzelned, mint amilyeneket májusban fújsz magadra. Az új őszi illatokban a virágok keverednek más izgalmas jegyekkel, mint a mandula, a borostyán és ezt figyeld... a briós. Szóval ha a fűszeres parfümök eddig sem voltak a kedvenceid, illetve egyszerűen vágysz egy kis különlegességre, akkor ezeket nem érdemes kihagynod.

Ismerd meg galériánkban ezeket az új téli illatokat!

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
5 virágos illat télre
Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!