Tippek kibontott hajra: ezt a 10 őszi frizurát imádni fogod

Tippek kibontott hajra: ezt a 10 őszi frizurát imádni fogod
2017. október 2.

Az idő már sajnos nem olyan meleg, így nem kell a kánikula miatt összefognod a hajadat – hogy esetleg azzal is enyhíts a körülötted lévő hőségen.

A hűvösebb időjárás elég jó viszonyt ápol a kibontott hajjal (kivéve ha havazik), így most ezekre a frizurákra adnánk pár tippet. Persze a fonások, a copfok, a kontyok, a női bunok és minden más ugyanúgy maradnak, de ha már lehet kicsit játszadozni a loknik adta lehetőséggel, miért ne tennénk?!

1.) Elsőként itt van ez a kis cuki megoldás. Egy sietős reggelen könnyedén össze is tudod dobni magadnak, és nem kell Youtube-videókat memorizálnod napokon át, hogy aztán az eredetire tökéletesen hasonlító hajkorona legyen a végeredmény.

Kép

2.) Ahogya már említettük a fonatok se mennek téli álmot aludni, és bár kicsit más külcsínnel, de ebben a szezonban is minden bizonnyal hatalmas sikerük lesz – bár a nyárit túlszárnyalni tény, hogy nem lesz könnyű.

Kép

3.) És ismét egy fonat...

Kép
forrás: pinterest.com

Érdekel még pár ötlet? Kattints!

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Tippek kibontott hajra: ezt a 10 őszi frizurát imádni fogod

fashionisers.com

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!