InStyle exkluzív: A szezon legmenőbb sminktrendjeiről és újdonságairól mesél a NYX sminkmestere

InStyle exkluzív: A szezon legmenőbb sminktrendjeiről és újdonságairól mesél a NYX sminkmestere
2017. május 12.

Megnyitott a NYX 2. magyarországi üzlete, az Allee után már a WestEndben is elérhetőek a nagy népszerűségnek örvendő sminkmárka termékei. Epres Panni kérdezte a NYX sminkmesterét a legizgalmasabb újdonságokról!

Csak úgy, mint az első üzlet megnyitásának alkalmával, a WestEndnél is kígyózó sorokban álltak a vásárlók, hogy elsők között nézhessék meg a NYX új üzletét:

Az InStyle ismét elsőként nézhetett be még a nyitás előtt az üzletbe, és exkluzív bemutatót tartott a követőinek a legújabb termékekről, Epres Panni a NYX sminkmesterét kérdezte ki a szezon legmenőbb trendjeiről és termékújdonságairól:

Az egyik kedvenc bloggerünk, Karin Dragos is elmesélte, mik a kedvenc NYX termékei, és mikre fog lecsapni az újdonságok közül:

És íme az ünnepélyes üzletnyitó, a szalagátvágással:


A márka rajongóit nyitási akciókkal várják május 11-12-én!


Az első 150 vásárló pénteken és szombaton is exkluzív nesszeszert és 3 ikonikus NYX Cosmetics terméket kap ajándékba.

19 990 Ft feletti vásárlás esetén pedig egy sminkes bőrönd is a Tiétek lehet! (a készlet erejéig)

Ha te is nagy rajongója vagy a NYX márkának, és szívesen kipróbálnád az új termékeiket, jelentkezz a nyereményjátékunkra Instagramon:

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.