Sosem gondoltad volna, hogy hány éves kora óta őszül Eva Longoria

Sosem gondoltad volna, hogy hány éves kora óta őszül Eva Longoria
2017. február 28.

Akkor mi minek pánikolunk?😉

Egyetlen nő sem felejti el a pillanatot, mikor megtalálja az első ősz hajszálat gyönyörű és fénylő tincsei között. És a reakció? Dráááma! No persze, de az őszülés természetes folyamat és mint oly sok más esetben, itt is többnyire a genetika játszik közre. Szóval nem kell pánikba esni, hisz az első ősz hajszálak még nem jelentik azt, hogy vége a fiatalságnak, jól is néznénk ki... És erre nincs is jobb bizonyíték, mint Eva Longoria.

A Született feleségek csillaga éppen most fogja ünnepelni 42. születésnapját, és még mindig úgy néz ki, mint tinédzser éveiben, de a hajáról ez már nem mondható el.

Eva nemrég a Us Weekly-ben osztotta meg bevált szépségpraktikáit és az interjú közben pedig egy meglepő dologra derült fény. Legalább annyira meglepőre, mint hogy Keira Knightley parókát hord.

Mára a teljes hajam ősz, tekintve, hogy 18 évesen megjelentek ez első szálak. Szóval kéthetente járok fodrászhoz. De néha még így is néha látok egyet, szóval mindig készen állok egy életmentő frissítésre.

Kép

Én már voltam minden. Szőke, vörös, fekete. Még a Született feleségek idején szőkíttettem ki a hajam, ami nagyon sok odafigyelést igényelt. Aztán egy filmszerep kedvéért vörös lettem, ami szintén sok odafigyelést igényelt.
De a mostani hajszínemet imádom, ez illik leginkább a tavasz típushoz. Szeretem a szőke hajvégeket és a nagy szerelmem most a balayage festést. Ha engem kérdeztek, kevesebb ombrét, több balayage-t!

Büszkeség: Ez a magyar divatmárka a francia nők új kedvence

Ilyen még sosem történt magyar divattervezővel!

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!