Így lesz az életben is olyan az arcod, mintha szépségfilterezve lenne

Így lesz az életben is olyan az arcod, mintha szépségfilterezve lenne
2016. november 7.

Nem csak a szelfiden leszel tökéletes!

Imádod a Snapchat beauty filtereit, sőt külön applikációkat is használsz arra, hogy tökéletessé tegyék a vonásaidat? Ha nem csak a szelfiden szeretnél tökéletes bőrt elérni, ezeken a lépéseken menj végig!

Szemcsepp

Keress a gyógyszertárban olyan szemcseppet, ami frissebbé varázsolja a tekintetedet. Az apró erek összehúzásától a szemfehérjéd ragyogóbb lesz. Ezt a trükköt alkalmazzák a profi sminkesek a modelleken fotózások és bemutatók előtt.

Olvasd el ezt is!

Hidratálás & primer

Soha ne sminkelj az arcod hidratálása nélkül, mert csak kiszárítja és lepereghet a festék. A primer pedig azért fontos, mert elhomályosítja a bőrhibákat, feltölti az apróbb ráncokat és egyenletessé teszi a bőrt. Próbáld ki a Clinique új Pep-Start HydroBlur™ Moisturizerét, ami egyszerre hidratálókrém és primer. Önmagában is viselheted, ha a lehető legtermészetesebb hatást akarod elérni, de nagyon jó alap is a sminkednek, könnyen csúszik rajta az alapozó.

Clinique új Pep-Start HydroBlur™ MoisturizerAjánlott fogyasztói ára 8000Ft (50ml), 5200Ft(30ml)

Clinique új Pep-Start HydroBlur™ Moisturizer

Ajánlott fogyasztói ára 8000Ft (50ml), 5200Ft(30ml)

Kontúrozás

Több applikáció és filter is használja a trükköt, ami a való életben is működik. A szupernépszerű kontúrozás az arcod árnyékos és világos részeinek kiemelésével éri el a szépítő hatást. Ebből a videóból elsajátíthatod az alapokat:

12 karikatúra a felnőttkorról, amellyel mindannyian azonosulni tudunk

Szeretjük az ilyen sokértelmű, duplafenekű, jelentőségteljes rajzokat...

Az 5 legjobb magyar klip 2016-ból

Annyi jó magyar klip született 2016-ban, hogy nem győztünk válogatni közülük toplistánkba. Vajon a te kedvenced köztük van? Figyelem, szubjektív válogatás következik!

9 frizuratipp randevúra

Ezekkel biztosan nem lősz mellé!

Előfizetés