4 szépségtrükk, amit Bella Hadid sminkesétől tanulhatsz

4 szépségtrükk, amit Bella Hadid sminkesétől tanulhatsz
Forrás: Europress
2016. október 18.

Jöhet bármi, amivel kicsit közelebb kerülünk a szupermodell külsőhöz!

Vincent Oquendo, aki Bella Hadid mellett Ashley Graham és Olivia Culpo sminkjéért is felel, megosztott néhány olyan, kevéssé ismert sminktrükköt, amivel te is elérheted, hogy természetesen ragyogjon az arcod, szép legyen a szemöldököd és tökéletes a bőröd, ha fotóznak.

1. Az alapozót pirosítóecsettel vagy blender szivaccsal vidd fel

Ezek az eszközök megakadályozzák, hogy látható rétegként üljön az arcon, inkább csak könnyű fátyolnak tűnik, és a viselése is jobb érzés. Ha blendert használsz, mindenképp vizez be használat előtt, különben rengeteg terméket szív magába!

2. Állj ellen a kísértésnek, ami a szemöldöksminkedet illeti!

Oquendo utálja a túlzottan „megcsinált” szemöldököt, amikor túl sötétre és telire színezi valaki a szemöldökét. Azt tanácsolja, használj por állagú terméket és ne vidd túlzásba a használatát, maradjon „szálas” a végeredmény, ne összefüggő homogén csík.

3. Kontúrozd a homlokodat!

Ha fotóznak, még ha könnyű, áttetsző alapozót viselsz is, a vakutól úgy fog tűnni, hogy egy kiló smink van rajtad. Ha kicsit sötétebb alapozóval árnyékolsz a hajvonalnál, az jobban visszaadja a bőröd természetes árnyalatkülönbségeit a fotón.

Olvasd el ezt is!

4.Válassz sötétebb alapozót!

Oquendo úgy magyarázza, miért választ mindig az arcszíntől kicsit melegebb és sötétebb árnyalatú alapozót, hogy minden nőnek sápadtabb az arcán a bőr, mint a teste többi részén. Ezért ha fotózni fognak, akkor mindig melegebb és egy kicsit sötétebb árnyalatot választ, hogy egységesnek tűnjön mindenütt a bőr árnyalata.

Kipróbálod valamelyiket?

Ez a város az új Dubai! Ismerd meg Dohát!

Katar fővárosa az új kedvencünk az arab térségben.