Az Instagram-szemöldök, amire mindenki vágyik

Az Instagram-szemöldök, amire mindenki vágyik
2016. szeptember 28.

Eleget lógunk a neten ahhoz, hogy rendre beleakadjunk a csodálatosabbnál csodálatosabb szemöldökökbe. Van azonban különbség a között, ami a képen jól mutat és a között, ami a valóságban is jól néz ki.

Amikor először feltűntek az első szemöldökök az Instán, egészen pontosan 2014-ben, mindenki erről beszélt. Ma már teljesen átlagos, hogy egy csak szemöldököket posztoló Instagram-oldal százezres követőtáborral rendelkezzen és az is, hogy az ott szereplő, Insta-szereplésre specializálódott lányok szemöldökei népszerűbbek legyenek Cara Delevigne ikonikus szemöldökénél is.

Kép

Miután a HD szemöldököknek végre búcsút intettünk, kicsit természetesebb lett a hatás, de nem sokkal. Bár eltűntek az ombre hajsfestéből átvett jól látszó színátmenetek, mégis mindegyik erősen figyelemfelkeltő és sokszor túlkontúrozott. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy mennyire sűrű a szemöldököd és hogy mit használsz rá. Ezért tanácsoljuk, hogy olvasd el az októberi InStyle 103. oldalán kezdődő anyagunkat, amely a tökéletes szemöldökről szól. Addig is, nézd csak milyen fantasztikus, inspiráló képeket találtunk.

Nézd meg a galériánkat>5 kép
Ezeket a szemöldököket nem lehet nem nézni!
Itt az első fotó! Így néz majd ki Penélope Cruz Donatella Versaceként új sorozatában

Az első fotó után azt mondjuk, tényleg Penélope volt a tökéletes választás!

Hogy micsoda? Palvin Barbi egyik kedvenc hollywoodi sztárunkat ölelgette Cannes-ban - FOTÓK

Eddig is irigykedtünk egy kicsit Barbira, de ezek után meg pláne!

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Előfizetés