Az Instagram-szemöldök, amire mindenki vágyik

Az Instagram-szemöldök, amire mindenki vágyik
2016. szeptember 28.

Eleget lógunk a neten ahhoz, hogy rendre beleakadjunk a csodálatosabbnál csodálatosabb szemöldökökbe. Van azonban különbség a között, ami a képen jól mutat és a között, ami a valóságban is jól néz ki.

Amikor először feltűntek az első szemöldökök az Instán, egészen pontosan 2014-ben, mindenki erről beszélt. Ma már teljesen átlagos, hogy egy csak szemöldököket posztoló Instagram-oldal százezres követőtáborral rendelkezzen és az is, hogy az ott szereplő, Insta-szereplésre specializálódott lányok szemöldökei népszerűbbek legyenek Cara Delevigne ikonikus szemöldökénél is.

Kép

Miután a HD szemöldököknek végre búcsút intettünk, kicsit természetesebb lett a hatás, de nem sokkal. Bár eltűntek az ombre hajsfestéből átvett jól látszó színátmenetek, mégis mindegyik erősen figyelemfelkeltő és sokszor túlkontúrozott. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy mennyire sűrű a szemöldököd és hogy mit használsz rá. Ezért tanácsoljuk, hogy olvasd el az októberi InStyle 103. oldalán kezdődő anyagunkat, amely a tökéletes szemöldökről szól. Addig is, nézd csak milyen fantasztikus, inspiráló képeket találtunk.

Nézd meg a galériánkat>5 kép
Ezeket a szemöldököket nem lehet nem nézni!
Oscar 2017: A 10 legmegosztóbb pillanat

Az biztos, hogy nem unatkoztunk az idei Oscar-díjátadó nézése közben.

Micsoda sármőrök! Ők voltak a legstílusosabb pasik a 89. Oscar-gálán!

Imádjuk a vörös szőnyeges outfiteket, de a színésznők ruhakölteményei után a pasikra is érdemes néhány pillantást vetni!

Ez bizony szerelem! Édes sztárpárok az Oscar-gála vörös szőnyegén

Lopott csókok, szerelmes pillantások, lángoló szenvedély - íme néhány nagyon összeillő páros az Oscar vörös szőnyegéről.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés