Így hozhatod ki a legtöbbet az alapozódból

Így hozhatod ki a legtöbbet az alapozódból
2016. szeptember 6.

Senkinek nem mindig egyforma az arcbőre, de ne félj, csak ezért nincs szükséged különböző alapozókra.

A természetes hatás érdekében

Keverj 1-2 cseppet a kedvenc hidratálókrémedből az alapozóba a kézfejeden mielőtt felkened. Így semmiképpen sem lesz túl nehéz és bőridegen az összhatás. A színezett hidratálókrém és az alapozó között félúton lesz valahol a végeredmény.

Kombinált bőrre

Szerezz be kétféle báziskrémet, melyeket az alapozó alá kensz, sokkal tartósabb lesz tőle a sminked. És hogy miért kétfélét? Mert a kombinált bőr azt jelenti, hogy a T-vonalad zsírosodásra hajlamos, míg az arcod többi része inkább száraz. Ezért a homlokodra, az orrodra és az álladra mattosító bázist kenj, a többi részre pedig hidratálót, utána jöhet az alapozó. Ezzel a módszerrel lesz csak igazán egységes az arcbőröd!

A jobb fedés érdekében

Néha, amikor éppen több pattanással vagy heggel küzdesz, előfordulhat, hogy erősebb fedésre van szükséged. Ahelyett, hogy többrétegben vinnéd fel az alapozót, ami csúnyán lepereghet, felvitel előtt keverj az alapozóba folyékony vagy krémes korrektort a kézfejeden. A gazdagabb textúra jobb fedést biztosít majd!

Profi felvitellel

Nem mindegy, mivel dolgozod el az alapozót, vásárolj profi ecseteket, egy nagyobb fejűt a nagyobb területekhez és egy kisebb fejű alapozóecsetet, amivel tökéletesíteni tudod a körvonalakat. Hetente mosd át őket szappanos majd tiszta vízben és hagyd megszáradni a szabad levegőn.

Kipróbáltad már valamelyiket?

A metálfényű szandál a nyári cipők kis fekete ruhája

Végtelenül lelkesedünk ezért a csillogó csodáért!

Nekünk Céline a kedvencünk, és neked? Íme a Billboard Music Awards legjobb szettjei

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok az idei Billboard Music Awards-on!

5 tipp, amitől menőbbek lesznek a ruhás posztjaid az Instagramon

Ha te sem csak inspirációforrásként használod az Instagramot, hanem szívesen meg is osztod a követőiddel a jól sikerült szettjeidet, akkor elkelhet néhány profi tipp a témában.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
Előfizetés