Így hozhatod ki a legtöbbet az alapozódból

Így hozhatod ki a legtöbbet az alapozódból
2016. szeptember 6.

Senkinek nem mindig egyforma az arcbőre, de ne félj, csak ezért nincs szükséged különböző alapozókra.

A természetes hatás érdekében

Keverj 1-2 cseppet a kedvenc hidratálókrémedből az alapozóba a kézfejeden mielőtt felkened. Így semmiképpen sem lesz túl nehéz és bőridegen az összhatás. A színezett hidratálókrém és az alapozó között félúton lesz valahol a végeredmény.

Kombinált bőrre

Szerezz be kétféle báziskrémet, melyeket az alapozó alá kensz, sokkal tartósabb lesz tőle a sminked. És hogy miért kétfélét? Mert a kombinált bőr azt jelenti, hogy a T-vonalad zsírosodásra hajlamos, míg az arcod többi része inkább száraz. Ezért a homlokodra, az orrodra és az álladra mattosító bázist kenj, a többi részre pedig hidratálót, utána jöhet az alapozó. Ezzel a módszerrel lesz csak igazán egységes az arcbőröd!

A jobb fedés érdekében

Néha, amikor éppen több pattanással vagy heggel küzdesz, előfordulhat, hogy erősebb fedésre van szükséged. Ahelyett, hogy többrétegben vinnéd fel az alapozót, ami csúnyán lepereghet, felvitel előtt keverj az alapozóba folyékony vagy krémes korrektort a kézfejeden. A gazdagabb textúra jobb fedést biztosít majd!

Profi felvitellel

Nem mindegy, mivel dolgozod el az alapozót, vásárolj profi ecseteket, egy nagyobb fejűt a nagyobb területekhez és egy kisebb fejű alapozóecsetet, amivel tökéletesíteni tudod a körvonalakat. Hetente mosd át őket szappanos majd tiszta vízben és hagyd megszáradni a szabad levegőn.

Kipróbáltad már valamelyiket?

Itt vannak az első képek! Már biztos, hogy nagyon dögös lesz az Ocean's Eight női főszereplőkkel

Az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi női spinoffja nagyon izgalmasnak ígérkezik.

Gigi Hadid cipőkollekciót dobott piacra, ami szinte egy nap alatt elfogyott - Szerinted is megérdemli a felhajtást?

Gigi Hadid a sikeres modellkarrier után most divattervezőként bontogatja szárnyait.

Az Aranyélet sztárja, Döbrösi Laura kedvenc zenéit te is imádni fogod

E havi címlapsztárunk, Döbrösi Laura nem csupán kiváló színész, de zenei projektekben is aktívan részt vesz. Érdemes belehallgatni a kedvenceibe!

Eltitkolt tehetség! Gwyneth Paltrow gyerekei elképesztően énekelnek - VIDEÓ

Úgy tűnik, hogy nem csak Cruz Beckham az egyetlen tehetséges sztárcsemete.

Ezt az 5 hibát ne kövesd el csomagolás közben

Akár a hosszú hétvégére, akár több hétre utazol, könnyen belefuthatsz abba, hogy büntetést kell fizetned, vagy nem férsz el a bőröndödben. Az alábbiakat kerüld el!

Előfizetés