Az egyetlen testrész, aminek a tökéletes megformálásához nem kell edzened

Az egyetlen testrész, aminek a tökéletes megformálásához nem kell edzened
2016. szeptember 6.

Ha valamiért, akkor a gyönyörű szemöldökért érdemes mindent megtenni. Felejtsd el a tinédzserkori bűnöket és legyen végre olyan szemöldököd, amit az Instagramon is bátran posztolhatsz!

Van még olyasmi, amit nem tudsz a szemöldöködről? Biztosak vagyunk benne!

A szemöldököd nyáron aktívabb.

A szemöldök nyáron jobban nő, télen viszont picit lelassul a folyamat. Ezért ha éppen növeszted, akkor ne lepődj meg azon, hogy ősszel nem olyan sikeres a folyamat.

A szemöldök formája meghatározó. Tényleg.

A forma nagyban múlik azon, hogy milyen az arcod csontozata és milyen alapvetően a genetika. Minél jobban elhanyagolod, annál kevésbé tűnnek szépnek a szemeid is. Bármennyire is ügyesen sminkelsz, ha a szemöldököd nincs rendben, nem lesz fantasztikus a látvány.

A szemöldökformázó gélt elhanyagoltad.

Régen nagyon fontos volt, hogy legyen ilyen termék a háznál, ugyanis a szemöldök a nyolcvanas években sokkal dúsabb, kicsit talán bozonotsabb is volt. Mivel akkoriban a színét nem igazán módosították, csak az volt a fontos, hogy rendezett legyen. Manapság már a gélek nemcsak helyreteszik a kósza szálakat, hanem színezik és formát is adnak neki. Sőt, a legújabb verziók védenek a nedvességtől is.

Kép

Mona Lisának nem volt szemöldöke.

Mivel a szemöldök hangsúlyossá vált, biztosan elgondolkoztál már rajta, mi a furcsa a képen. Urbán legenda, hogy amikor Leonardo da Vinci készen lett a képpel, saját maga távolította el róla a szemet keretező szemöldököt annak érdekében, hogy tisztább legyen az összhatás.

gif

A szemöldököd akár vidámabbnak is mutathat.

Nem mindegy, hogy morcosnak vagy álmosnak tűnsz. Vagy meglepettnek. Elsőzör a szemedbe néznek, ezért különösen fontos, hogy megtaláld az ideális formát.

Nézd meg a galériánkat>4 kép
Gyere el az InStyle Beauty Bar-ba és tanuld meg elkészíteni a tökéletes szemöldökformát!
KLIKKELJ A KÉPRE! JELENTKEZZ WORKSHOPUNKRA ÉS TANULD MEG ELKÉSZÍTENI A TÖKÉLETES SZEMÖLDÖKÖT!
KLIKKELJ A KÉPRE! JELENTKEZZ WORKSHOPUNKRA ÉS TANULD MEG ELKÉSZÍTENI A TÖKÉLETES SZEMÖLDÖKÖT!
Oscar 2017: A 10 legmegosztóbb pillanat

Az biztos, hogy nem unatkoztunk az idei Oscar-díjátadó nézése közben.

Micsoda sármőrök! Ők voltak a legstílusosabb pasik a 89. Oscar-gálán!

Imádjuk a vörös szőnyeges outfiteket, de a színésznők ruhakölteményei után a pasikra is érdemes néhány pillantást vetni!

Ez bizony szerelem! Édes sztárpárok az Oscar-gála vörös szőnyegén

Lopott csókok, szerelmes pillantások, lángoló szenvedély - íme néhány nagyon összeillő páros az Oscar vörös szőnyegéről.

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Előfizetés