Barnulj villámgyorsan! 5 tipp a tökéletes és tartós nyári bőrszínhez

Barnulj villámgyorsan! 5 tipp a tökéletes és tartós nyári bőrszínhez
2016. július 4.

Nyáron nem csak napfényből, barnaságból is érdemes alaposan feltankolni a hidegebb napokra. Hogyan maximalizálhatod a hosszan tartó nyári bőrszínt? Mutatjuk!

1. Tervezz előre


Ez nem az a projekt, amit a nyaralás első napján kell elkezdeni, és sose feszülj rá a barnulásra, csak addig élvezd a napsugarakat, amíg tényleg jól esik. A hirtelen túl sok- és erős napsütés szó szerint sokkolja a bőrödet, és a fokozatosan épülő, egyenletes szín helyett, csak a fájdalmas hámlás következik.


2. Radírozz!


A strandolást megelőző este alaposan radírozd át a bőrödet, hogy az összes elhalt hámsejttől sikerüljön megszabadulnod. Az egyenletesebb bőrfelszínnek köszönhetően szebben fogsz barnulni.


3. Igenis kell a naptej

Egyesek abban a hitben élnek, hogy bőrtípusoknak köszönhetően nekik nincs szükségek olyan fölösleges hülyeségekre, mint a naptej. Tévedés! A naptej segít a szép, kopás mentes barnulásban, és a szexi pasik felszedésében a strandon. Van még kérdés?


4. A bőröd tudja, hogy mit tettél tavaly nyáron

Folyadékfogyasztás és napozás utáni krémek ide vagy oda, a bőröd nem felejt. Még akkor is szüksége van az extra gondoskodásra, he nem égtél le. Ne csak ezen a nyáron akarj barna bőrt prezentálni a strandon, gondolj a jövőre is.


5. Tuning tipp

Keress speciális napozási termékeket, amik fokozzák a napsugarak jótékony hatását, és s tartós barnaság megőrzése jegyében kezdjünk el szedni béta-karotint. Ezt akár a nyár vége után is szedheted, hogy minél tovább megtartsd a színedet.


Itt az idei nyár legszexisebb fürdőruhája – Kattints!

Büszkeség: Ez a magyar divatmárka a francia nők új kedvence

Ilyen még sosem történt magyar divattervezővel!

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!