A tökéletes bőr 5 aranyszabálya

A tökéletes bőr 5 aranyszabálya

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Kíváncsi vagy, hogy mi a ragyogó és tökéletes bőr titka? Most összeszedtük az 5 legfontosabb szabályt, amit egy egészséges nő követ. Ha te is szeretnél hasonlítani rájuk, akkor fogadd meg a tanácsaikat!

ShoppieGO Beauty Napok


Tökéletes arcbőrre vágysz? Nézz körül a ShoppieGO kedvezményes kuponjai között, augusztus 6-9. között szuper kedvezményesen vásárolhatsz prémium arcápolási termékeket, valamint szépítő kozmetikai kezeléseket!

1. Figyelj a táplálkozásra

Ha képes vagy arra, hogy megváltoztasd az étkezési szokásaidat, és kész vagy búcsút inteni azoknak a tényezőknek, amik távol tartanak a tökéletes bőrtől, akkor nemsokára pozitív változásokat tapasztalhatsz az életedben. A zöldségek, gyümölcsök és olajos magvak különösen fontos szerepet játszanak az egészséges táplálkozásban, így nem csak tested töltődik fel energiával, hanem bőröd és hajad is ragyogó lesz. A mi kedvencünk az áfonya, ami nem csak antioxidánsokban gazadag, de nagyon finom is. Egy egészséges nő nem iszik diétás kólát. A cukros löttyök helyett a reggelt egy smoothival kezdi!

2. A sport nem csak az alakot tartja karban

Nem kell minden nap lejárnod az edzőterembe, de a sport legyen állandó része az életednek. Egy friss kutatás szerint, a mozgás jótékony hat a bőr állapotára is. Az ontarioi egyetem kutatásában, olyan 40 feletti nőket és férfiakat vizsgáltak, akik heti háromszor aktívan sportolnak. Az ő bőrök minősége egy 20-as, 30-as ember állapotához állt közelebb, pedig volt, aki elmúlt már 65 éves. Sportolás során gyorsabb a véráramlás testünkben - ez nem csak a káros anyagoktól tisztítja meg a szervezetet, de az egészséges tápanyagok áramlását is felgyorsítja.

gif

3. Hidratálj felsőfokon

A vízhiányos állapot nagyon megviseli a bőröd. Nem csak feszességét veszti el az idő múlásával, a ráncok korai megjelenésében is szerepet játszik az, ha nem figyelsz az intő jelekre. A megfelelő folyadékfogyasztás az első lépés amit megtehetsz. A belső hidratálás mellett, ne feledkezz meg a testápolók használatáról sem. Ha eddig nem tapasztaltál hosszú távú eredményeket, és úgy érzed a végeláthatatlan krémezésnek nincs eredménye, akkor próbáld ki a következőt: frissen kipattanva a zuhany alól kend be magad, így hatékonyabb lesz a hidratáló hatása.

4. A szép bőr és a smink nem ellenségek

A tökéletes bőrű nők is használnak sminket. A nem megfelelően kiválasztott kozmetikumok komoly kárt okozhatnak, de ha megtalálod a számodra tökéletes összetevőket, akkor az alapozód is hozzátehet a bőröd kifogástalan állapotához. Full sminkben járni a közértbe nem jó szokás, de ha szereted sminkelni magad, akkor keress a bőrtípusodnak megfelelő termékeket, és ne félj tanácsot kérni szakemberektől. A sminkelésnek egyetlen ártalmas hatása lehet, ha nem mosod le a nap végén. Az arcbőrödnek szüksége van pihenésre, és erre az éjszaka a legjobb alkalom. Apróságnak tűnik, de ha nem tünteted el nyomtalanul a napi sminked, akkor ne csodálkozz, ha problémás a bőröd.

gif

5. Kerüld a káros tényezőket

A napvédőkrémek használata elengedhetetlen az egészséges bőrhöz. A káros sugárzás negatív hatásait már senkinek sem kell bemutatnunk, de tudtad, hogy nem csak a direkt napozás árt a bőrödnek? A legjobb, ha olyan kozmetikumomat használsz, amik elve védelmet nyújtanak a nap sugaraival szemben. Keresd az SPF jelzést a termékeken! A nagyvárosi levegő és a dohányzás és a kávé szintén károsan hat az arcbőrödre, ha tudsz változtass szokásaidon, vagy fokozott figyelemmel kárpótold a tested ezekért a ”bűnökért”. A stresszmentes élet sokat segít a szépülésben!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.