A Stranger Things csillaga függőségeiről vallott: már 7 és fél éve józan

A Stranger Things csillaga függőségeiről vallott: már 7 és fél éve józan
Forrás: Arturo Holmes/WireImage/Getty Images

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Facebook
Twitter
Pinterest

Kevesen tudják, de a színész fiatal kora ellenére nagy megpróbáltatásokon ment már keresztül.

A Stranger Things 4. évadja nemcsak fordulatokban volt gazdag, de több új, izgalmas karaktert is hozott magával. Elég csak Joseph Quinn karakterére gondolni, Eddie-re, aki hamar belopta magát a nézők szívébe, de az Enzoként megismert orosz őr is óriási népszerűségnek örvendett. Ha már témánál vagyunk, feltűnt, hogy mindkét színész szerepelt korábban a Trónok harcában?

Ha láttad a sorozatot (és reméljük, hogy igen, mert SPOILEREKET tartalmaz a folytatás), akkor tudod, hogy Jamie Campbell Bower rendkívül maradandót alakított a 4. évadban. A színészt először a titkos laborban ismerhettük meg, mint ott dolgozót, majd kiderült, hogy ő Egyes, később pedig az is, hogy valójában ő maga Vecna is. A színész persze nem véletlenül volt neked is ismerős, hiszen olyan filmekben tűnt fel korábban, mint a Sweeney Todd, a Végzet ereklyéi: Csontváros, valamint az Alkonyat.

Tehát már fiatal korában elkezdett a filmes szakmában dolgozni a most 33 éves színész, aki a napokban őszintén mesélt Twitteren súlyos függőségeiről és az ezzel folytatott küzdelméről. Elárulta, hogy alig 21 évesen komoly addikciókkal harcolt, saját magának és a szeretteinek is ártott, és már életveszélyes állapotban volt.

12 év fél éve aktív függő voltam. Magamat is bántottam, a körülöttem lévőkről nem is beszélve, akiket mindennél jobban szeretek. Olyan rossz lett a helyzet, hogy végül kórházba kerültem a mentális állapotom miatt. Jelenleg 7 és fél éve tiszta vagyok és józan. Rengeteg hibát követtem el életem során, de minden nap egy új lehetőség az újrakezdésre. Vállald fel a hibáidat és fejlődj. Mindenkinek, aki úgy kel fel reggel, hogy 'édes istenem, már megint', ígérem, hogy van megoldás. Nagyon hálás vagyok azért, ahol most lehetek, hálás vagyok a józanságomért. Hálás vagyok azért, hogy élek.

A rajongók rengeteg visszajelzést adtak a színésznek a poszt megjelenése után, többen is támogatásukat és együttérzésüket fejezték ki neki. Jamie Campbell Bower egyébként 2019-ben vallott először a történtekről, méghozzá egy saját dalban, amiben múltbeli küzdelmekről mesélt.

A galériában megnézheted, Jamie Campbell Bower és a sorozat többi sztárja ki mellett találta meg a szerelmet a valóságban.

Galéria / 9 kép

Ők a Stranger Things sztárjainak való életbeli párjai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!

Kép
Sztárok

El se hisszük! Sztárok, akik idén ünneplik 60. születésnapjukat - sokuk közülük úgy ragyog, mint 20 évvel ezelőtt!

Sokukon nem is látszik az öregedés! Íme azok a sztárok, akik 2024-ben ünneplik 60. születésnapjukat.

Kép
Sztárok

Harry herceg elárulta: ez volt az a pillanat, amikor tudta, örökre elveszítette Vilmos herceget

Harry herceg és Vilmos herceg 2020 óta nem beszélnek egymással. Mit szólna ehhez Diana hercegné?

Kép
Életmód
Kép
Sztárok

Amikor a pénz beszél: sztárok, akik csak a gázsiért vállalták a szerepet

Pénzből élünk, így hát fontos, mennyit kapunk a munkánkért. Van, amikor a sztárok is csak ez alapján döntenek egy szerepről.