Stílustippek Lakatos Márktól: "40 felett sem tilos a piros"

Stílustippek Lakatos Márktól: "40 felett sem tilos a piros"
Forrás: Getty

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

3 kérdés, 3 személyes stílustipp Lakatos Márktól, aki mindig őszintén megmondja a véleményét.

Aki szereti a divatot és az InStyle magazint, már tutira belépett a Gardób challenge csoportunkba, ahol könnyen alkalmazható stílustippeket kaphat Lakatos Márktól, aki mindig őszintén megmondja a véleményét.

Csillagszórók! Ismét szemezgettem a Gardrób challenge csoportban felmerülő kérdések és érdekes posztok közül, írjátok meg ti is a gondolataitokat nyugodtan!

Csatlakozz a Gardrób Challenge Facebook csoportunkhoz, és gyűjtsd be a stílusos tippeket!
Csatlakozz a Gardrób Challenge Facebook csoportunkhoz, és gyűjtsd be a stílusos tippeket!

Viselhet-e egy nő egy olyan feltűnő színt, mint a piros 40 felett?

Merült fel a kérdés csoportunk egyik tagjában, akinek ügyesen összeválogatott szettjei inspirálóak lehetnek mások számára is.

Szülinapomra leptem meg magam ezzel a ruhával, mert szerintem negyven (jónéhány) felett sem tilos a piros... szerintetek? - Mónika, a Gardrób Challenge csoport tagja

Szente Mónika
Szente Mónika

Hát, Édesem, először is boldog szülinapot! Másodszor pedig szerintem sem tilos a piros! Szinte sosem, neked pedig főleg nem, mert csodásan áll!

Vannak, akiknek az arca pirosodásra hajlamos, vagy olyan a bőrtónusa, ami nem reagál jól a piros színre, ők azok, akiknek ritkábban ajánlom ezt a palettát. Ezt egy erősebb alapozással lehet ellensúlyozni, ha valaki ragaszkodik a hódító vöröshöz, illetve a nyár típusoknak inkább a rózsaszínes, hidegebb árnyalatokat javaslom. Ha pedig a pirosak nem állnak igazán jól, de villantani szeretnétek, érdemes egy olyan neutrálisabb színt bevetni, ami tényleg a legtöbb színtípusnak jól áll: ilyen lehet egy szépséges türkiz ruha nyáron, vagy sötétkék télen.

Amúgy pedig, ha jól áll a piros, viseld bátran, mindegy, hol áll a számláló. Azok a színek, amik igazán jól állnak, mindig fiatalítani fognak!

Nem az számít, ki mit gondol

Szerintetek, mint anyuka, majd 40 évesen még felvehetek ilyet? - Andrea Hordošy

Andrea Hordošy
Andrea Hordošy

Andrea kérdéséből is tökéletesen látszik, hogy mennyire tartunk attól, ki mit fog szólni az öltözködésünkhöz. Életetek párja, a kollégák, a rokonok, még a szomszédok is. Szerinted jól áll? Tökéletesen komfortos vagy benne, nem feszengsz? Akkor viseld bátran a ruhád, legyen az akár egy bőrdzseki 70 évesen vagy egy crop top 40 évesen. Andreának például csodásan áll a szett és a színe is!

Ha úgy érzed, nagy útkeresésben vagy, és ennek során mindenféle egymáshoz nem illő, nem hordható, nagy lelkesen megvásárolt, de a szekrény mélyére kerülő darabok halmozódnak fel, érdemes kikérni egy stylist tanácsait, akiben megbízol. Egy jó stylist nem csak a ruhákban segít, de sokszor lelki támaszt is nyújt! Vagy gyere a csoportba, aztán kérj és akár adj is tanácsot, utóbbit segítő szándékkal, ügyelve a hangnemre.

Egy kis blikkfang

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Milyen kiegészítőkkel dobhatnám fel ezt az overallt? Ha öv, vastag vagy vékony? (Nem vagyok öves) Évek óta először lesz egy szabad hétvégénk a férjemmel és ezt az overallt szeretné, ha felvenném, de valamivel fel kellene dobni. Minden véleményt, tippet szívesen fogadok. - Gyuricza Szilvia

Gyuricza Szilvia
Gyuricza Szilvia

Szilvi drága, csodás az alakod, menő, hogy ilyen overallokat is simán bevállalhatsz! Emellett teljesen értem a kérdésed: bár szuperül nyújtja a sziluetted, egy elég egyszerű szabású fazonról van szó, amiből hiányzik egy kis blikkfang.

A tippjeim a következők: egy keskeny vagy közepesen széles övet mindenképp feltennék, még ha nem is vagy nagyon „öves” típus, már csak azért, hogy a derekadat hangsúlyozd. A te alkatod, ha a képeken jól látom, a karcsú Oszlop kategóriába tartozik, azon belül is a karakteresebb vállú Tölcsér típus.

Nekik nagyon jól áll a derék kiemelése, ezért Téged is bátorítalak rá! Még szuperebb, ha az overall deréktól lefelé répa fazonú, azaz fenék- és csípőrészen kicsit lazább, volument adó, ami még szebben kiegyensúlyozza az alakot - ezt a jövőbeli vásárlásokra javaslom persze. Ehhez a jumpsuithoz pedig mehet egy szép karkötő, egy hozzá passzoló nyaklánc vagy lógós fülbevaló, laza hullámok a hajba és akár egy világosabb árnyalatú, derékig érő farmerdzseki is. Cipő vonalon bontakozz ki: a magas sarkú vagy telitalpú szandál, a csinos saru és a laza teniszcipő mind szuper választás, ahogy a randi helyszíne és a kedved igényli!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

A Ferragamo felfedi az új Signorina Unica illatot

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Közel 400 millió forintos gyűrűt kapott Victoria Beckham, és nem ez az első: íme a Spice Girl 13 legszebb eljegyzési gyűrűje

Victoria Beckham szinte minden évben új eljegyzési gyűrűt kap David Beckhamtől szerelmük zálogaként. Összegyűjtöttük a 13 legszebbet!

Kép
Sztárok

Eva Longoria szűk ruhája nem sokat hagyott a képzeletre: 49 évesen megmutatta, mitől döglik a légy!

Ismét megmutatta Eva Longoria gyönyörű alakját: ebben a piros ruhában valami elképesztően szexi!

Kép
Életmód

7 tiltólistás étel reflux és gyomorégés esetén: ezek csak rontanak a helyzeten!

Neked is megvan az a kellemetlen érzés, amikor keserű vagy savanyú ízt érzel a torkodban, és mintha marná a sav az egész nyelőcsövedet? Nem vagy egyedül, hiszen a gyomorégés és a reflux sokak életét megkeseríti, és talán nincs is olyan ember a Földön, aki ne találkozott volna már velük valamilyen formában.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 9 izgalmas hazai vállalkozó, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív tehetségei közül ismerhetsz meg néhány vállalkozót!

Kép
Életmód

10 étel, ami 40 év felett fontos a dietetikusok szerint

Noha fiatalabb éveikben kevesebben gondolnak a rák és a szívbetegségek kialakulásának kockázatára, a 40-es évek elérése során mindkettő kockázata fennáll. Ez ellen pedig leginkább egészséges életmóddal tehetünk, melynek központi tényezője az étkezés.

Kép
Életmód

Különleges ajánlatok: Akciós belföldi wellness csomagok májusban, amiket nem fogsz tudni visszautasítani

Íme május legjobb akciós wellness ajánlatai! Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor most itt az idő!