Stílusnagykövetünk jelenti Győrből #1

Stílusnagykövetünk jelenti Győrből #1

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy hete mutattuk be második stílusnagykövetünket Polgár Eszter személyében, aki egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n, így népszerűsítve szülővárosa, Győr legstílusosabb helyeit. Íme az első bejegyzés!


Kedves Olvasó! Gyere, fogd a kezem, és elkísérlek Téged egy sétára a lenyűgöző győri barokk belvárosban! A Baross utca üzletsorai között andalogva az ide látogató azt érezheti, hogy Győrben senkinek semmi dolga nincsen! A padokon keresve sem találsz helyet, hiszen a fagylaltozó, palacsintát-majszoló, döner-faló fiatalok és idősek órák-hosszat képesek elüldögélni a rendkívül forgalmas belvárosi utcácska padjain.

Kép

Éttermek, kávézók és cukrászdák váltogatják egymást az üzletek mellett, de a figyelmes turista a magasba is nézeget, ahol a barokk épületek különleges formái kápráztatják el szemeinket. Az utca végén jobbra kanyarodva, a város legszebb terét, a Széchenyi teret pillanthatjuk meg. Itt megpihenhetünk, megcsodálhatjuk a Szent Ignác Bencés templomot, a Mária-oszlopot, vagy választhatunk egy hangulatos helyet a sok közül, és a teraszon elfogyaszthatjuk kávénkat, fagylaltkelyhünket.
Kép

Utunkat a Káptalandomb felé folytatjuk, ahol Győr talán legősibb emlékeit találjuk: a Bazilikát Szent László Hermájával és a Püspökvár csodálatos látképét. Érdemes itt egy nagy sétát tenni, hiszen a régi épületek falain gyakran találkozunk emléktáblákkal, amelyek Győr város egy-egy fontos eseményét, vagy történelmi személy látogatását jelzik.
Ha pedig meguntuk a történelmet, csak ballagjunk át a Rába kettős hídon, és élvezzük a nyári szellő simogatását a hűs fák tövében a Radó-szigeten. Itt találjuk a zenepavilont is, amely nyaranta egyre többször ad helyet koncerteknek, előadásoknak.
Kép

S most, hogy már ennyiszer beszéltünk a fagylaltról, biztosan megkívántad Te is! Hát ne is vesztegessük az időt, irány a Yogorino! A gyönyörű városháza épületével (majdnem) szemben találjuk ezt a szuper kis helyet, ahol 12 remek íz közül választhatunk, nem is akármilyen fagyit, hiszen ez joghurtból van! Ha ez nem lenne elég, eldöntheted, milyen friss gyümölcsöt kérsz hozzá. S ha véletlenül nem szereted a jeges csodát (bár kétlem, hogy ilyen ember létezne) akkor se csüggedj, mert rengeteg handmade sütemény és óriáspalacsinta közül választhatsz fogadra valót!
Nos, kiruccanásunk végéhez értünk, de remélem csak ma, és csak gondolatban! Kedves olvasó, a kezedet elengedem, Rád van bízva innentől, hogy Te kit kísérsz el a legközelebbi győri sétádra!

Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita blogját ide kattintva olvashatjátok.

TE IS BLOGOLNÁL NEKÜNK A VÁROSODRÓL? A PONTOS HELYSZÍNEKRŐL ÉS A STÍLUSNAGYKÖVET PÁLYÁZAT FELTÉTELEIRŐL .

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Ezt tartják minden idők legszebb esküvői ruhájának - több tízezer szavazat érkezett!

Az emberek többsége szerint a hírességek esküvői ruhái közül ez a 10 darab az univerzum legszebbje. És te mit gondolsz?

Kép
Sztárok

Sokkoló tünetet észlelt: Miley Cyrus ezért adta fel a vegán táplálkozást

Miley Cyrus egészen különös magyarázatot adott arra, hogy 7 év után miért is döntött így.

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

6 egészséges szokás, melynek segítségével felgyorsíthatod az anyagcserédet 40 felett is

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép
Életmód

4 egyszerű szokás, amit ha nem tartasz be, akkor a pillanatok alatt visszajönnek a leadott kilók

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép
Szépség

„A sötét foltjaim elhalványultak” - Ez a francia szérum sokak szerint igazi csodaszer a pigmentfoltok ellen

A fogyasztók egy része meg van győződve arról, hogy ez a francia szérum a megoldás a legmakacsabb pigmentfoltokra.