Stílusnagykövetünk jelenti: Győr megér egy estet

Stílusnagykövetünk jelenti: Győr megér egy estet

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Második stílusnagykövetünk, Polgár Eszter egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n, így népszerűsítve szülővárosa, Győr legstílusosabb helyeit. Íme a legújabb bejegyzés, a korábbiakat pedig ide kattintva olvashatjátok!


Kedves Olvasó! Mai dresscode a mini ruha és a magassarkú, férfiaknak ing és zakó; második állomásunk ugyanis a győri éjszakába vezényel bennünket. Kezdésnek vegyük az irányt a belváros felé, mégpedig a Győri Nemzeti Színház (későbbiekben erről is lesz szó) irányába, ugyanis közvetlen közelében fél éve nyitott meg, az azóta is töretlen sikerű és népszerű Westy Wodka Bár. Már messziről felfigyelhetünk kék-és neon fényeire, amelyek hideg és minimalista hatást keltenek az ajtón belépve.

Kép

Kabátunkat lesegítik, s ha szerencsések vagyunk, és időben érkezünk, még ülőhely is akad a fehér, designos asztalok mellett. Hosstess lányok lépnek hozzánk mosolyogva, a rendelést felveszik a helyes pincérfiúk. A hely nyüzsög a jólöltözött férfiaktól, elegáns, igényes nőktől. A vendégek 85 féle vodkából választhatnak, s (főként hölgyeknek )ajánlom a Sancho Punch elnevezésű koktélt, amely forró nyári estéken friss-meggyes ízével járul hozzá az éjszaka sikerességéhez. Kovács Balázs országos és világbajnoki 3. helyezett bárkonzultáns tűzshowal készül az ide betérőknek.
Kép

Ha már végigkóstoltuk a vodkakülönlegességeket, az este nem állhat meg! Kezdődhet a hajnalig tartó táncolás, Győr legtrendibb szórakozóhelyén, a Mundoban. Mivel a városon kívül találjuk, ezért Győr különböző pontjairól indulnak buszok Abda irányába, hogy aztán egy fergeteges estét eltölthessünk ebben a félig nyitott, nyári bulizóhely-kirendeltségen. Egész éjjel különleges showal várnak egyedi jelmezekben a táncosok, és hétről-hétre menőbb Dj-k biztosítják a legjobb hangulatot. Az idei nyár kiemelkedő hűsítői az ibolya, illetve licsi ízű vodka-szóda, valamint a rosé-szóda.


Kép

A negyedik forró évszakot nyitotta 2015-ben a Mundo, és ezzel együtt azt is bátran merem kijelenteni: egy partyban sem csalódtam idáig, minden estét elégedetten zártam. A VIP-részleg kényelmes foteleket és saját bárpultot biztosít a vendégeknek, tökéletes helyszín legény-ill. leánybúcsúra, - de akkor is, ha ma este, csak úgy, igazán jó élményeket akarsz szerezni. Legfőképpen pedig azért, mert MEGÉRDEMLED.
Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita blogját ide kattintva olvashatjátok.

Kép

TE IS BLOGOLNÁL NEKÜNK A VÁROSODRÓL? A PONTOS HELYSZÍNEKRŐL ÉS A STÍLUSNAGYKÖVET PÁLYÁZAT FELTÉTELEIRŐL .

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legtúrértékeltebb színészeknek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Szerinted sem érdemlik meg a néha már túlontúl kiemelt figyelmet ezek a színészek?

Kép
Stílus

Michelle Yeoh esküvői ruhája joggal érdemelheti ki minden idők egyik legmenőbb menyasszonyi darabja címet - FOTÓ

Michelle Yeoh pár nap híján 60 éves volt, amikor másodszor is oltár elé állt. És valami igazán extra darabban tette még emlékezetesebbé életének egyik legkülönlegesebb napját.

Kép
Életmód

Toplista: A 10 legjobb tengerparti nyaralóhely Európában 2024 nyarára

Még nincs ötleted hová utazzatok a nyáron, de az biztos, hogy Európán belül tervezitek Összegyűjtöttük a kontinens legszebb tengerpartjait!

Kép
Életmód

Bebizonyítjuk, hogy a Balaton tavasszal is menő! Erre indulj, ha a magyar tengernél jársz!

Szerencsére az utóbbi időben már tényleg kezd megdőlni az a tévhit, hogy csak a főszezonban, azaz a nyári melegben érdemes ellátogatnod a Balatonhoz. Bár a víz hőmérséklete még sokak számára biztosan nem érte el az ideális szintet, adunk pár ötletet, amelyekkel biztosan meghozzuk a kedveteket, hogy mihamarabb felfedezzétek a Balcsi környékét!

Kép
Életmód

Újabb 7 elképesztően hangulatos vár Magyarországon

Ismét megmutatjuk, miért érdemes egy kirándulás alkalmával hazánk várait megcélozni!

Kép
Életmód

A hasi elhízás és a zsigeri zsír kialakulásának 4 fő oka: 6 tipp, amivel megelőzheted a bajt

A hasi elhízás napjaink egyik leggyakoribb társadalmi problémája, és sokakat érint világszerte. De miért alakul ki, és hogyan lehet megelőzni? Bemutatjuk a hasi elhízás négy fő okát és megoldásokat kínálunk a megelőzésére!