Stílusnagykövetünk ajánlja: Ha csak fél napod van Győrben

Stílusnagykövetünk ajánlja: Ha csak fél napod van Győrben

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Facebook
Twitter
Pinterest

Második stílusnagykövetünk, Polgár Eszter egy hónapon át blogol az InStyle.hu-n, így népszerűsítve szülővárosa, Győr legstílusosabb helyeit. Íme a legújabb bejegyzés, a korábbiakat pedig ide kattintva olvashatjátok!


"Kedves Olvasó! Kevés okot tudnék mondani, ha valaki megkérdezné, miért jó korán elhagyni a puha ágyikót, na de egy indok azonnal eszembe jutna! És ez nem más, mint a hangulatos kis győri Csücsök reggeliző!
Bizony, elég korán kell kelni, ha igazán jó helyet szeretnénk kifogni a Csücsökben, ahol nekem személyes kedvencem a hatalmas ablakok melletti asztalkák, fonott párnákkal-, mert ha itt kezdem a napom, mindig jól indul! Egy forró illy fekete, vagy egy melegnek ígérkező nyári reggelen frissítő limonádé, esetleg egy áfonyás smoothie… és ha még nem sikerült az ízlelőbimbókra hatnom, hát folytatom a sort: müzli, baconos tojás vagy kókuszos zabkása.

Kép

Évszakhoz igazodva változik néhány étel a menüsoron: a nyári kiadás bruschettával bővült. Egészen egyedi a berendezés, remek ízlésre vall minden bútordarab. A hely atmoszférája pedig különleges, hiszen a város szívében, annak lüktetésében vehetünk részt, amint az üveg mögött barátainkkal elfogyasztjuk a reggeli falatokat. Vendéglátóink barátságosak, segítőkészek és mindig törekednek valami újdonsággal előállni a nap minden percében.
Nem kell messze mennünk egy kis művészetért sem, ha már jól teletömtük a pocinkat, hiszen az utca végén május ötödikével megnyílt gróf Batthyány Gyula – Képek egy eltűnt világból című kiállítás, amelyet augusztus végéig látogathatnak az érdeklődők az Esterházy-palotában.
Kép

Egészen magával ragadó képekből nyerünk betekintést a huszadik század eleji felső tízezer mindennapjaiba, hiszen közel százötven festményben gyönyörködhetünk a tárlat során. Digitális technikát is alkalmaznak, s ajánlom a tárlatvezetést is az ide látogatóknak, mert rengeteg érdekes információt kapunk így egy-egy lefestett nő-illetve férfialakról. Valódi betekintés ez, egy elhallgatott, elnyomott világba, melyet a gróf izgalmas színvilágú ecsetvonásaival hivatott közölni velünk. Egy-egy festménynél képes lenne az ember órákat is elidőzni, s a tárlat végéhez érve, könnyen azt érezheti az érdeklődő, hogy visszarepült az időben. Kíváncsivá tesz, magával ragad és elgondolkodtat…"

Debreceni stílusnagykövetünk, Szűcs Tarcsa Anita blogját ide kattintva olvashatjátok.

TE IS BLOGOLNÁL NEKÜNK A VÁROSODRÓL? A PONTOS HELYSZÍNEKRŐL ÉS A STÍLUSNAGYKÖVET PÁLYÁZAT FELTÉTELEIRŐL .

Videók

Szépség

Bosszantanak a striák? 5 tipp, amivel látványosan elhalványíthatod a csíkokat még a nyár előtt

Promóciók

Klasszikusra hangolva - Megérkeztek a népszerű Gino Rossi és Badura márkák vadonatúj cipői és táskái a CCC polcaira

Promóciók

Így csökkenthető a tandíj az egyetemen / főiskolán

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép
Sztárok
Kép
Életmód

6 egészséges szokás, melynek segítségével felgyorsíthatod az anyagcserédet 40 felett is

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép
Életmód

4 egyszerű szokás, amit ha nem tartasz be, akkor a pillanatok alatt visszajönnek a leadott kilók

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép
Szépség

„A sötét foltjaim elhalványultak” - Ez a francia szérum sokak szerint igazi csodaszer a pigmentfoltok ellen

A fogyasztók egy része meg van győződve arról, hogy ez a francia szérum a megoldás a legmakacsabb pigmentfoltokra.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legtúrértékeltebb színészeknek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Szerinted sem érdemlik meg a néha már túlontúl kiemelt figyelmet ezek a színészek?

Kép
Stílus

Michelle Yeoh esküvői ruhája joggal érdemelheti ki minden idők egyik legmenőbb menyasszonyi darabja címet - FOTÓ

Michelle Yeoh pár nap híján 60 éves volt, amikor másodszor is oltár elé állt. És valami igazán extra darabban tette még emlékezetesebbé életének egyik legkülönlegesebb napját.