Ez lesz aztán az igazán megosztó trend! Ha minden igaz, akkor jövő tavasszal ezt a nőies kiegészítőt fogják hordani a férfiak

Ez lesz aztán az igazán megosztó trend! Ha minden igaz, akkor jövő tavasszal ezt a nőies kiegészítőt fogják hordani a férfiak
Forrás: thestreetmuse.it
2017. október 13.

A férfidivatról meglehetősen kevés szó esik, pedig néha elég jó beszédtémát adnak a kifutón látottak.

Nincs ez másként most sem, a 2018-as tavaszi/nyári kollekció sok újítással készül majd, mi mégis csak egy momentumot ragadnánk ki a bemutatott darabok közül.

A nők egyik kedvenc mini pakolós táskája mostantól a férfirészlegen is helyet kap majd. Nagyapáink és apukáink idejében még csak "autós táska" néven futott, ma már viszont – elérve a divat nagyszínpadát – clutch néven tör előre a siker útján. Mivel elismert tervezők műhelyéből állt a rajtvonalhoz, így minden esélye megvan a sikerre, és várhatóan jövő nyárra tömegtermékké válik ez a darab is.

Kép
forrás: vogue.com

Bottega Veneta bemutatója jó példa arra, hogy ha már jó ideje a nők is férfiruhákban járhatnak, akkor miért ne kerülhetne át pár női darab a férfirészlegre? Hát került! A hasitasi után pedig lehet szélesebb körben is hódít majd – hiszen egy szűk réteg már évek óta örömmel választja ezt a táskát, ha divathétről vagy csak munkáról van szó.

Kép
forrás: pinterest.com
Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!