Minden menyasszony rémálma! Kirsten Dunst gyönyörűbb volt barátnője esküvőjén, mint maga az ara

Minden menyasszony rémálma! Kirsten Dunst gyönyörűbb volt barátnője esküvőjén, mint maga az ara
2017. október 4.

Kirsten ellopta a show-t!

A sztárok is pont olyan emberek, mint bármelyikünk. Sokszor teljesen átlagos dolgokat csinálnak, nekik is le kell vinni a kutyát sétálni, és természetesen nekik is vannak barátaik, akik sok esetben nem Hollywoodból kerülnek ki. Hogy milyen érzés lehet, ha mondjuk Kirsten Dunst a legjobb barátnőd, azt nem tudjuk, de mindenesetre az tuti szívás, ha a sztárbarátnő felbukkan a nagy napodon.

Mert bár az esküvőn nem szokás túlöltözni a menyasszonyt, és nem is hinnénk, hogy Kirstennek ez lett volna a célja, ki tudna máshová figyelni, mikor egy A-listás sztár sétálgat a násznép között. Kirsten ráadásul most a szokásosnál is gyönyörűbb volt púderszínű ruhájában, bennünk pedig felmerült a kérdés:

biztos, hogy nem ő volt a menyasszony?

Kép

A színésznő egyébként egészen Olaszországig utazott, hogy részt vegyen legjobb barátnője nagy napján, ez a gyöynörű ruha pedig csodálatosan passzolt hozzá, no és valami furcsa módon az eljegyzései gyűrűjéhez is, így olyan érzésünk volt, mintha Kirsten és vőlegénye, Jesse Plemons nagy napján készült volna a fotó. Pedig nem, de reméljük hamarosan erre is sor kerül.

A színésznő eddig ugyanis nem mutatta meg a nyilvánosságnak a gyűrűjét, ám a párizsi divathetet, azon belül is a Ralph & Russo őszi-téli couture kollekció bemutatóját már elég méltónak találta a debütáláshoz.

Kirsten büszkén villantotta meg ujját a fotósoknak, és szemmel láthatóan nagyon boldog!

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
Kirsten Dunst megvillantotta az eljegyzési gyűrűjét
Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!