1 perc stílus: ez a pulcsifazon fog hódítani idén ősszel

1 perc stílus: ez a pulcsifazon fog hódítani idén ősszel
Forrás: http://thefashiontag.com
2017. október 5.

Nagyanyáink elképzelni se tudták volna, hogy egyszer olyan évet írunk majd, amikor a nőkön csak úgy lóg a ruha. Na, most olyat írunk, és ez az egész nem idén kezdődött...

Az oversize darabok korában már csak a supersize lehet felemelőbb. A nők nagy része egyre jobban imádja azt a hanyag, laza eleganciát amit ezek a darabok képviselnek. Míg sokan éppen az "ápol és eltakar" elve miatt választanak bővebb fazonokat, addig mások egész egyszerűen ebben érzik jól magukat – elég csak az Olsen-ikrekre nézni.

A méretes megoldások nem mindig mutatnak jól, így érdemes időt szánnod arra, hogy felmérd a saját terepedet és megtaláld az oversize stíluson belül is a saját hangodat.

A divat az egyik leghűségesebb visszatérő, nincs ez másként a következő darabokkal sem: ha a test vonalait idén télen sem kívánod teljesen követni, akkor próbáld ki az extrán hosszú ujjú pulcsikat. Ezek nem mellékesen szoknyával is nagyon jól mutatnak, hiszen a lényeg mindig az összhangon van.

Dior / MSGM / Balenciaga
Dior / MSGM / Balenciaga
Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!