Selena Gomez bemutatja: ez lesz az ősz legmenőbb bőrdzsekije, amire minden nőnek szüksége van

Selena Gomez bemutatja: ez lesz az ősz legmenőbb bőrdzsekije, amire minden nőnek szüksége van
2017. október 3.

Szerezz be egyet te is!

Egyszerűen nem tudunk betelni Selena Gomez stílusával. Az énekesnő mindig szolgál kreatív ötletekkel vagy mutat valami jó kis trükköt, és a legjobb, hogy sokszor ezt megfizethető darabokban teszi. Selena szettjeit mustrázva mindig rájövünk, hogy bár nagyon bírjuk Gigi vagy Kendall elrugaszkodott, merész stílusát is, de ha tuti hétköznapi, mégis nőies és ízléses outfitteket akarunk, akkor a 25 éves sztár a tökéletes inspirációs forrás.

Ezúttal például egy vagány bőrdzsekire esett a választása, amibe teljesen beleszerettünk. Persze a klasszikus bőrdzseki-ből valószínűleg mindenkinek lapul egy a gardróbjában, de a következő darab egy fokkal izgalmasabb, arról nem is beszélve, hogy hivatalosan is az ősz egyik alapdarabja.

Teljes szerelem, nézd csak!

Kép

Bizony, a rojtok újra nagyon trendik, ráadásul egy ilyen dzsekivel még a legegyszerűbb szetteket is feldobhatod. De most komolyan, minek fárasztjuk reggel magunkat, amikor nem kell más, mint egy magas derekú farmer, egy fekete póló és egy bohém rojtos bőrkabát. Na jó, azért egy ilyen Selena Gomez x Coack táskát is elfogadnánk hozzá.

Kép

InStyle tipp:

Kristályos motorosdzseki, Mango, 29 995 Ft - itt!
Kristályos motorosdzseki, Mango, 29 995 Ft - itt!

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!