Kaia Gerber megtalálta a tökéletes nadrágot, amitől olyan hosszú lábaid lesznek, mint egy szupermodellnek

Kaia Gerber megtalálta a tökéletes nadrágot, amitől olyan hosszú lábaid lesznek, mint egy szupermodellnek
2017. október 3.

Hosszabb lábakat szeretnél? Ennél a nadrágnál nincs jobb tippünk!

Olvasd el ezt is!

Először is: alacsony lányként az egyik legfontosabb, hogy megtanuld elfogadni a saját adottságaidat, és ne bámuld irigykedve mások hosszú lábait. Hidd el, a te kevésbé hosszú lábaid is legalább annyira szépek. Persze egy kis csalás még belefér, így sóvárgás helyett megtanulhatod kihozni magadból a maximumot. Szóval kíváncsi vagy, hogyan tűnhetsz magasabbnak? Hoztunk mára egy szuper tippet, amit a lassan igazi stílusikonná váló Kaia Gerber-től lestünk el.

Na persze szögezzük le, Kaia lábai így is végtelenül hosszúak, sőt, a legtöbb modellen túltesz ezekkel a karcsú virgácsokkal, de ő még ezzel sem elégszik meg, legfrissebb szettjével hosszú lábaiból még hosszabbakat varázsolt. És a legjobb, hogy ennél a trükknél igazából nem számít, hogy hány centi vagy, mindenkinél működik.

A titok pedig nem más, mint a hosszanti csíkos nadrág!

Kép

És hogy még egy picit tornász a centiken, nincs szükséged másra, mint egy magas sarkúra. Hiszen a magas sarkú már alapból csodásan nyújtja a lábat, de ezzel a mintás nadrággal párosítva lesz csak igazán látványos a végeredmény.

Na, ilyen egy tökéletes kombináció!

Csikos nadrág, The Kooples - itt, bársony magas sarkú, The Kooples - itt.
Csikos nadrág, The Kooples - itt, bársony magas sarkú, The Kooples - itt.

Ha pedig még több szuper trükkre vagy kíváncsi, akkor a galériánkban még további 5 öltözködési tippet találsz a divatvilág alacsony fashionistáitól, akiknek tényleg gazellalábakkal kell versenyeznie egy-egy divathéten.

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
5+1 apró stílustipp, amit 165 cm alatt neked is el kell lesned
Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!

Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!