Nem lettünk volna a helyében! A vörös szőnyegen szakadt el a sztár ruhája – VIDEÓ

Nem lettünk volna a helyében! A vörös szőnyegen szakadt el a sztár ruhája – VIDEÓ
2017. szeptember 22.

Murphy nem válogat!

Kínos helyzetbe került a napokban Chiara Ferragni. Bár nem titok, hogy a sztárok sokszor egy teljes napig készülődnek egy-egy vörös szőnyeges megjelenésre, bizony még így is sokszor előfordul, hogy nem várt fordulattal kell szembenézniük. Hogy messzebb ne menjünk, itt van egyből Jennifer Aniston, aki filmje premierjén nemrég többet villantott, mint kellett volna:

Murphy pedig tényleg nem válogat, lehetsz te a Blonde Salad alapítója és saját márkád kreatív igazgatója, esetleg csaknem 10 millió Instagram-követővel az egyik legbefolyásosabb ember a nemzetközi social media színterén, az öltözködési katasztrófák bárkit utolérhetnek. Chiarával ráadásul az egyik legkínosabb dolog történt, pont a vörös szőnyeg közepén, a fotósok kereszttüzében szakadt el a ruhájának pántja.

Eleinte úgy tűnt, hogy minden rendben. A 30 éves influenszer egy szikrázó vörös Swarovski-ruhában érkezett a milánói divathét egyik partijára, ám pár pillanattal később az az egyetlen pánt is elszakadt, ami a kreációt a helyén tartotta.

Kép

A villantást viszont szerencsére sikerült elkerülni, ahogyan a kínos helyzetet is villámgyorsan orvosolta Chiara csapata, a lány vörös ruháját egy szempillantás alatt lecserélték egy szintén szikrázó, ám ezúttal már két pántos ezüst darabra.

Kép

A beleset valószínűleg nem is tűnt volna fel senkinek, ha Chiara nem dokumentálja az esetet saját Instagramján, de hát ilyen egy igazi 21. századi Insta-lány!


Chiara egyébként nemrég maga is ruhákat tervezett, méghozzá nem kisebb eseményre, mint az Intimissimi on Ice show-ra. Nézd meg a csodás ruhákat a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat> 16 kép
Íme Chiara Ferragni első rajzai a „A Legend of Beauty” show-ra!
Tehát ilyen, mikor Rihanna Cindy Crawford lányának öltözik!

A barbadosi énekesnőnek sem kell a szomszédba mennie ha egy kis stílusról van szó, de a készen kapott ötleteket ő is jobban szereti.

5 trükk, amivel drágábbnak tűnik a frizurád

Mintha most jöttél volna a szalonból!