Visszatért! Angelina Jolie olyan stílusos szettben lépett az utcára, hogy nem is hiszünk a szemünknek

Visszatért! Angelina Jolie olyan stílusos szettben lépett az utcára, hogy nem is hiszünk a szemünknek
2017. szeptember 14.

Ezt az Angie-t hiányoltunk annyira!

Alapvetően elmondható, hogy amikor hosszú évek után kilép az ember egy kissé fásult párkapcsolatból, ahol már a hétköznapok sokkal inkább szólnak a kinyúlt, kényelmes mackónacikról, mint a szexis neglizsékről, akkor hirtelen visszaszáll belénk a nő.

Valami ilyesmi történhetett Angelina Jolival is, akiről egykor úgy beszéltünk, mint Hollywood egyik legjobban öltözött sztárjáról, ám a stílusos szetteknek az utóbbi időben se híre, se hamva. Most azonban történt valami, a sztár sorra nyűgöz le minket csodás outfitjeivel. Nem is kell messzebb mennünk, mint a tegnapi nap, mikor is végre Angie nem egy fekete vagy szürke összeállításban jelent meg a fotósok kamerái előtt, hanem egy csodás nude összeállításban, ami tiszta, klasszikus és nőies sziluettet kölcsönzött neki.

A tetőtől talpig Ryan Roche-szettnek üde színfoltot ad ez a rubin váltáska.
A tetőtől talpig Ryan Roche-szettnek üde színfoltot ad ez a rubin váltáska.

Angelinát Manhattanben kapták le a fotósok, amikor is épp egy interjúra igyekezett, hogy új filmjét, a First They Killed My Fathert népszerüsítse. A színésznő akár Kim Karadashian West-szekrényéből is előhúzhatta volna ezt a szettet, de azért reméljük, hogy ennél jobban nem mélyed el a Kardashian-stílusban.

És ha már itt tartunk, a színésznőt pont a napokban támadták azzal, hogy még mindig csontsovány, nos, a friss fotók után mindenkit megnyugtatnánk:

Angie eszik!

Kép

Néhány napja a színésznő szintén remekelt a vörös szőnyegen, akkor a gyerekei is vele tartottak, nézd meg a premieren készült fotókat a galériánkban!

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
Angelina Jolie és gyermekei a vörös szőnyegen
Végre kéz a kézben! Meghan Markle és Harry herceg első hivatalos megjelenése párként

Csaknem egy éve derült ki kettejük kapcsolata, és eddig kellett várni a dologra.