Oscar de la Renta megcsinálta az év egyik leglátványosabb divatbemutatóját – VIDEÓ

Oscar de la Renta megcsinálta az év egyik leglátványosabb divatbemutatóját – VIDEÓ
2017. szeptember 13.

Mi bírnánk, ha ez lenne a valóság!

Javában dübörög a New York-i divathét, ami azt jelenti, most egyetlen fashionistának sem lehet panasza arra, hogy nem kap elég inspirációt. Ráadásul a divathét két fronton zajlik. Egyrészt ott a kifutó, ahol a következő szezon legnagyobb trendjeiben vonulnak végig a modellek, de ne feledkezzünk meg az utcáról sem, ahol az igazi aktualitások jelennek meg. A mi szánk pedig tátva marad ettől a sok csodától, amit legszívesebben mind hazavinnénk magunkkal.

De nem csak a ruhákra érdemes figyelni, a legnagyobb divatházak legalább ennyi energiát fektetnek a show-ra is. Ebben a legnagyobb profi Chanel, vagyis inkább Karl Lagerfeld, aki mindig valami egyedivel rukkol elő:

New Yorkban viszont Oscar de la Renta vitte a prímet. A divatház bemutatóján egy álomba varázsolt minket, egy olyan álomba, ahol a nők couture ruhákban utaznak a mozgólépcsőkön.

A látvány elképesztő volt, nézd meg te is, hogyan suhantak a modellek a mozgólépcsőn!

És természetesen a ruhák is csodálatosak voltak, készülj fel, hogy a záró estélyitől leesik az állad!

Nézd meg a galériánkat> 20 kép
Oscar de la Renta SS18
A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.