Unod már a maxiruhát? Amal Clooney mutatott egy szuper alternatívát

Unod már a maxiruhát? Amal Clooney mutatott egy szuper alternatívát
2017. augusztus 24.

Köszi a tippet, Amal!

Valljuk be, amennyire vártuk, hogy végre beköszöntsön a nyári lenge ruhás időszak, annyira csömörlünk meg így augusztus végére tőle. Talán így van ezzel a csodás stílusérzékkel rendelkező Amal Clooney is, aki most mutatott egy szuper alternatívát a maxiruha helyett.

A 39 éves sztár friss fotóit elnézve szinte hihetetlen, hogy júniusban adott életet a cuki ikreknek, Alexandernek és Ellának, hiszen máris visszanyerte karcsú alakját. Igazi mázlista, így még a ruhatárát sem kell lecserélnie – sőt, amint azt tudjuk, nem kis botrányt okozott azzal, hogy bizonyos daraboknak még terhessége alatt sem tudott búcsút mondani –, de talán pont ezért keresi állandóan az újabb és újabb kreatív lehetőségeket, természetesen mindig megmaradva azon az elegáns és kifinomult vonalon, amin mozog.

De most talán végre kicsit merészebb volt, és kilépett a biztonsági zónából!

Kép

Legfrissebb szettjének sziluettje pont olyan, mintha egy elegáns maxit viselne, ám valójában ez külön alsó és felső, amit jó ízléssel párosított össze Amal. Méghozzá nem is szoknya, hanem egy laza kis palazzo Rosie Assoulin tavaszi-nyári kollekciójából. Az egyszerre drámai és közben mégis romantikus szetthez pedig már nem is kellett más, mint peszgőszínű kiegészítő, no meg lazán kiengedett, hullámos haj.

Nálunk 10 pontos!


De bárki meglepődik ezen? Legyen szó tárgyalásról, utazásról, az Oscar-díjátadóról vagy egy átmulatott estéről Cindy Crawdorddal és férjével, Amal megjelenése mindig kifogástalan. Egészen egyszerűen nem tud hibázni, egy igazi stílusikon. Neked melyik a kedvenc szetted tőle?

Nézd meg a galériánkat> 15 kép
Amal Clooney legszebb lookjai
Végre kéz a kézben! Meghan Markle és Harry herceg első hivatalos megjelenése párként

Csaknem egy éve derült ki kettejük kapcsolata, és eddig kellett várni a dologra.