Megalázták a plus size modellt: Ashley Grahamet egyetlen designer sem akarja öltöztetni?

Megalázták a plus size modellt: Ashley Grahamet egyetlen designer sem akarja öltöztetni?
2017. augusztus 17.

Volt, hogy ezért hagyott ki egy vörös szőnyeges eseményt.

Ashley Grahamet senkinek sem kell már bemutatni, hiszen a 29 éves lány mára a legismerteb plus size modell, aki már oly sokszor bizonyította, hogy a kilók nem számítanak, ő bizony egy igazán dögös nő. De még neki is meg kell vívnia a harcot a csontsovány modelleknél leragadt divatvilággal, és most rájuk is borította a szennyest.

Egy friss interjújában ugyanis Ashley elárulta, bizony volt olyan, hogy azért nem tudott a vörös szőnyegre lépni, mert egyszerűen nem tudott a méretében ruhát szerezni, és ahogyan mondja:

Farmerben és pólóban csak nem mehettem.

Így volt ez például a tavalyi Met-gálán is, amire meghívást kapott, de végül vissza kellett mondania. A tervezők ugyanis az összes kreációjukat 0-ás és 2-es méretben álmodják meg, és ha saját alakjára szeretné igazíttatani valamelyik darabot, annak elkészítése hosszú időt vesz igénybe. A plus size modell azt is elárulta, olyan is előfordult már, hogy egy divatház konkrétan nemet mondott neki, mert túl ducinak tartották őt a ruháikhoz.

A kérdés: mikor esik le a tervezőknek Hollywoodban, hogy már nem a 90-es éveknél tartunk, és a testpozitív forradalom térnyerésével már nem akar minden nő xxs-es lenni? Ezzel szemben például az egyik legnagyobb fast fashion-hálózat, a H&M simán fel tudta öltöztetni a modellt, hiszen a tavalyi Met-gálán lehengerlő volt a kreációjukban, nem?

Kép
Kép
Végre kéz a kézben! Meghan Markle és Harry herceg első hivatalos megjelenése párként

Csaknem egy éve derült ki kettejük kapcsolata, és eddig kellett várni a dologra.