Blake Lively bebizonyította, hogy olcsó farmerben is úgy néz ki, mintha drága lenne a outfitje

Blake Lively bebizonyította, hogy olcsó farmerben is úgy néz ki, mintha drága lenne a outfitje
2017. augusztus 7.

Ki ne szeretné ellesni a sztárok bevált stílustrükkjeit? Persze többnyire ez csak plátói szerelem marad, hisz nehéz velük, vagyis inkább a pénztárcájukkal tartani a lépést – ezért is bírjuk annyira, amikor a drága designer-csodák helyett az ő szívüket is egy megfizethető darab rabolja el.

Blake Lively is előszeretettel választ filléres ruhákat, és valamilyen csoda folytán mindegyikben úgy néz ki, mintha millió dolláros szettben mászkálna. Most például egy 10 ezres farmerre esett a választása, ezzel pedig két dolgot is bizonyított. Egy, a sötétkék farmer még mindig az egyik legkirályabb alapdarab, ami egy nő gardróbjában lapulhat, kettő, nem kell tízezreket költeni, ha jó farmert szeretnénk magunknak.

Már te is kíváncsi vagy Blake friss szettjére? A sztár most ezzel bűvölte el a divatrajongókat!

Kép

Basic farmer, fehér ing, magas sarkú és egy statement táska – mint láthatod, nem kell ennél több ahhoz, hogy stílusos legyél. Blake választása egyébként a Rockstar már-már ikonikus 24/7-es fazonjára esett, ami mindössze 40 dollár, szóval ha egy jó skinny jeanst keresel magadnak, akkor a színésznő megsúgta az egyik legjobb helyet, ahol lecsaphatsz rá!


De nincs min csodálkozni, Blake a Gossip Girl ideje alatt mindent megtanult, amit a divatról tudni érdemes. Nézd csak, néha még mindig Serena Van Der Woodsen-lányként öltözik!

Nézd meg a galériánkat> 20 kép
Blake Lively Serenának öltözve
1 perc stílus: van 5+1 ötletünk a kockás összeállítások frissítésére!

Nem feltétlen kell hadilábon állni a mintákkal, főleg, ha egy ilyen klasszikusról és könnyűről van szó.

Exkluzív: Julianne Moore fehérnemű-kollekciójának bemutatóján jártunk Berlinben

Megcsodáltuk a Julianne Moore X Triumph Floral-kollekciót!