Ciki vagy menő? Charlize Theron 41 évesen nem tud lekattanni erről a ruhadarabról

Ciki vagy menő? Charlize Theron 41 évesen nem tud lekattanni erről a ruhadarabról
2017. július 26.

Charlize nagyon rákapott a melltartókra!

A hollywoodi nagyágyúk nem szívesen adják át a fiatalabb generációknak a stafétát, inkább belehúznak. Ha többet kell mutatni magukból, akkor ez legyen alapon pont a napokban láthattuk, ahogy Nicole Kidman tinédzsereknek szánt ruhadarabokban feszít a Love magazin hasábjain (50 évesen!), Charlize Theron pedig két héten belül dupláz, ha melltartóvillantásról van szó. Illetve nem is villantásról, hiszen például az új filmje, az Atomszőke premierjére egy szál melltartóban érkezett (41 évesen!), és most újra bevállalta a merész darabot.

Mindezek láttán pedig szegény Reese Witherspoon valószínűleg csak fogja a fejét, aki a negyedik X-et betöltve kijelentette, hogy szerinte ennyi idősen már ciki forrónacit hordani. De az ilyesmi mit sem érdekli Charlize-t, ő bizony nagyon beleszerethetett a Dior sportmelltartójába, hiszen először a fehér, most pedig a fekete változatot viselte, és mindkettőben nagyon dögösen festett.

Íme az első szett a berlini premierről!

Kép

Ez pedig már a Los Angeles-i filmbemutató!

Kép

Míg Berlinbe tetőtől talpig fehérben, laza hullámokkal és vörösen izzó rúzzsal érkezett, addig Las Angelesben már rojtos szoknyával, áttetsző selyemblúzzal, eltűzött hajjal, és angyali rózsaszín ajakkal párosította a Dior-melltartót.

Charlize vette a sztárcsajoknál manapság annyira menő trendet, hiszen sosem volt még annyira elfogadott dolog fehérneműt villantani a vörös szőnyegen és az utcán, mint az utóbbi időben. Itt egy kivillanó bugyi, ott egy felsőt helyettesítő melltartó. Bár például Jennifer Lawrence-nek a legutóbb csúnyán beszóltak miatta.

Szóval Charlize Theron még mindig irigylésre méltó formában van. Pedig nem is olyan régen még plusz 16 kiló volt rajta egy filmszerep miatt, amire majdnem ráment az egészsége. Ám azóta a színésznő visszanyerte alakját – és egyértelműen az önbizalmát is.

Döbbenetes, hogy pár hónap alatt így átalakult, nem?

Nézd meg a galériánkat> 4 kép
Charlize Theron 16 kilót hízott
1 perc stílus: van 5+1 ötletünk a kockás összeállítások frissítésére!

Nem feltétlen kell hadilábon állni a mintákkal, főleg, ha egy ilyen klasszikusról és könnyűről van szó.

Exkluzív: Julianne Moore fehérnemű-kollekciójának bemutatóján jártunk Berlinben

Megcsodáltuk a Julianne Moore X Triumph Floral-kollekciót!