Ízléstelen ruhának tartják, mégis Rihanna és Emilia Clarke is magára húzta a Prada flamingós kreációját - De kinek állt jobban?

Ízléstelen ruhának tartják, mégis Rihanna és Emilia Clarke is magára húzta a Prada flamingós kreációját - De kinek állt jobban?
2017. július 26.

Vajon egyikőjüknek azért sikerült stílusosnak maradnia?

Előfordul, hogy két híresség ugyanabba a ruhába szeret bele – vagy férfiba, de ez most mellékes. Olvasóink is nagyon szeretik a "Kinek állt jobban a szett?" összecsapásokat, így mostantól rendszeresen jelentkezünk az egy ruha, két híresség sorozatunkkal.

Most pedig igazán izgalmas párbaj következik, ugyanis a szóban forgó ruhának nem igazán jó a megítélése. Sokaknak már a kifutón is bántotta a szemét a Prada rózsaszín tollas, flitteres, gyöngyös koktélruhája, és esküdtek rá, hogy ez a darab bizony sosem szabadul ki a boltok polcairól, mert nincs ember, aki ilyet magára húzna.

Álom helyett rémálom sokak szerint a Prada SS17-es kollekciójának e darabja!

Kép

Nos, mi már most kapásból két hírességet is tudunk, aki bevállalta ezt a flamingós darabot. Méghozzá két igazi trendszetter, Rihanna és Emilia Clarke. Míg a Trónok harca sztárja egy fotózás kedvéért bújt a Prada kreációjába, addig az énekesnő a Valerian és az ezer bolygó városa premierjére érkezett benne, bár ez nem biztos, hogy dicséret a divatháznak, ugyanis Rihanna az utóbbi hetekben pont nem a stílusos ruhákat kereste, helyette inkább a legextrémebb, legfurcsább darabok felkutatását és a viselésével járó polgárpukkasztást tűzte ki céljául. Elég csak a múlt heti szettjére gondolni:

Így a kérdés már csak az, hogy ebben a megosztó kreációban lehet-e egyáltalán valaki stílusos?

Nincs más hátra, mint a szavazás!

Kép
Kép

Írd meg nekünk kommentben, ki volt benne a stílusosabb!


Bár az utóbbi hetekben igencsak megosztó szetteket láthattunk tőle, azért Rihannának voltak olyan stíluspillanatai is, amelyekért egyöntetűen mindenki odavolt. Te még emlékszel ezekre?

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Rihanna 10 legjobb szettje
Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Vajon tényleg hasonlítanak? Ilyen, amikor a színészek találkoznak az általuk megformált karakterrel

A színészeknek a legnagyobb kihívást minden bizonnyal ezek a szerepek jelentik.