Ezt a cuki, átlátszó pántos cipőt te is imádni fogod!

Ezt a cuki, átlátszó pántos cipőt te is imádni fogod!
2017. július 20.

Egy új generációs naked shoes, ami könnyen lehet, hogy letaszítja a trónról Kanye West (most még) népszerű kreálmányait...

Sokan még mindig nem tudnak megbékélni azokkal a vékonyka pántokkal, amelyek a rapper/divattervező/producer (és egyéb jelzők amiket magán visel) cipőire annyira jellemzőek, így nekik szolgálhat mentőövként ez a kicsit kényelmesebb darab.

Olvasd el ezt is!

Az ötlet Leandra Medine fejéből pattant ki. A hölgyről azt kell tudni, hogy amerikában ismert blogger, író és emellett egy saját független, divattal és életmóddal kapcsolatos oldal is az ő nevéhez köthető, ráadásul remek stílusérzékkel áldotta meg az élet.

Kép

Ez már egyébként a blogger harmadik olyan kollekciója amelynek darabjai kicsit túlmutatnak a megszokott trendeken, és bátran játszadozik a formák, színek és a cipőtípusok adta lehetőségekkel.


Ő Leandra személyesen, a saját tervezésű cipellőjében:

Tehát Leandrának köszönhető ez az újítás a naked frontján, ami a Wicker Wedge Sandals fantázianevet kapta. Szinte már sejthető az is, hogy újabb költséges befektetésről van szó, designer cipő révén ugyanis körülbelül 120 ezer forintot kérnek el érte.

Olvasd el ezt is!
1 perc stílus: van 5+1 ötletünk a kockás összeállítások frissítésére!

Nem feltétlen kell hadilábon állni a mintákkal, főleg, ha egy ilyen klasszikusról és könnyűről van szó.

Exkluzív: Julianne Moore fehérnemű-kollekciójának bemutatóján jártunk Berlinben

Megcsodáltuk a Julianne Moore X Triumph Floral-kollekciót!