Neki még ez is jól áll! Blake Lively láthatósági mellényben ment gálázni

Neki még ez is jól áll! Blake Lively láthatósági mellényben ment gálázni
2017. július 10.

A legstílusosabb láthatósági mellény, amit valaha láttunk!

Blake Lively szó szerint sugárzott az American Ballet Theatre hétvégi gáláján. Ez persze akkor is így lett volna, ha a kétgyermekes anyuka nem ennyire merész darabot választ, de valljuk be, neonsárga estélyije csak fokozta a hatást.

Kép

De mielőtt meglepődnél, Blake nagyon is jól döntött, amikor ezt a ruhát választotta. Az utóbbi években a neonszínek már teljesen kikoptak a divatból, és a pasztelles, finom árnylatoké lett a főszerep, a színésznő pontosan tudja, hogy a color blocking és a vibráló színek hamarosan újra iszonyatosan trendinek számítanak majd, és ő bátran meri is használni ezeket.

Pedig a legtöbb sztár tartózkodik a neonos árnyalatoktól, pláne a neonsárgától, de Blake stílusa mindig kifogástalan, s ezt a feladatot is tökéletesen teljesítette. Rajta kívül ezt talán csak Victoria Beckham tudja megcsinálni.

Blake neonsárga estélyije az őszi Oscar de la Renta-kollekció egyik darabja, a színésznő pedig csillámos szandállal, valamint egy legalább ennyire vibráló színű átkötős kabáttal egészítette ki a légies esésű ruhát, és ha még Ryan is mellette van, azt már biztosan nem bírták volna ki a vakuk...

Nos, neked hogy tetszik?

Kép
Kép
Híresebb lesz, mint az anyukája? Kate Moss lánya elveszítette a Fashion Week-szüzességét

A 14 éves Lila Grace már most kipipálhatja a bakancslistájáról azt, amiről sokan egy életen át álmodnak!