Neki még ez is jól áll! Blake Lively láthatósági mellényben ment gálázni

Neki még ez is jól áll! Blake Lively láthatósági mellényben ment gálázni
2017. július 10.

A legstílusosabb láthatósági mellény, amit valaha láttunk!

Blake Lively szó szerint sugárzott az American Ballet Theatre hétvégi gáláján. Ez persze akkor is így lett volna, ha a kétgyermekes anyuka nem ennyire merész darabot választ, de valljuk be, neonsárga estélyije csak fokozta a hatást.

Kép

De mielőtt meglepődnél, Blake nagyon is jól döntött, amikor ezt a ruhát választotta. Az utóbbi években a neonszínek már teljesen kikoptak a divatból, és a pasztelles, finom árnylatoké lett a főszerep, a színésznő pontosan tudja, hogy a color blocking és a vibráló színek hamarosan újra iszonyatosan trendinek számítanak majd, és ő bátran meri is használni ezeket.

Pedig a legtöbb sztár tartózkodik a neonos árnyalatoktól, pláne a neonsárgától, de Blake stílusa mindig kifogástalan, s ezt a feladatot is tökéletesen teljesítette. Rajta kívül ezt talán csak Victoria Beckham tudja megcsinálni.

Blake neonsárga estélyije az őszi Oscar de la Renta-kollekció egyik darabja, a színésznő pedig csillámos szandállal, valamint egy legalább ennyire vibráló színű átkötős kabáttal egészítette ki a légies esésű ruhát, és ha még Ryan is mellette van, azt már biztosan nem bírták volna ki a vakuk...

Nos, neked hogy tetszik?

Kép
Kép
Kate Hudson kopaszra borotválta a fejét – FOTÓ!

Megszabadult szép szőke tincseitől!

Készen állsz? A 2000-es évek óta nem hordtunk ilyen farmert, most viszont úgy tűnik, újra menő

Úgy tűnik ez az erősen megkérdőjelezhető fazon újra felbukkant!

Új családtag: Olivia Wilde és Jason Sudeikis örökbefogadott, mi pedig elolvadtunk az első fotó láttán

Olivia Wilde és Jason Sudei úgy döntött, ideje bővíteni a kis családot. A legszebb az egészben, hogy a szerelmespár az örökbefogadás mellett döntött. Nézd csak!

4 őszi cipőtrend, amit már most kipróbálhatsz

Járj egy lépéssel a divat előtt!

Előfizetés