Reese Witherspoon bemutatja: íme a tökéletes nyári outfit!

Reese Witherspoon bemutatja: íme a tökéletes nyári outfit!
2017. július 3.

Reese mindig remek inspirációs forrás!

Reese Witherspoon egyike Hollywood legstílusosabb sztárjainak. Bár mióta betöltötte a 40-et, tartózkodik bizonyos ruhadaraboktól, mindig kínosan ügyel arra, hogy megjelenése csinos és nőies legyen. Ő egyike azon hírességeknek, aki erre még akkor is figyel, amikor nem vörös szőnyeges eseményről van szó, Reese a paparazzi-fotókon is mindig nagyon jól mutat.

Így történt ez a napokban is, amikor lencsevégre kapták a színésznőt. Reese tökéletes nyári szettet mutatkozott, összeállításában minden benne van, ami idén trendinek számít. Kezdve a lenge kockás nyári ruhától, a farmerkabáton át a szezon nagy kedvencééig, a fonott táskáig.

Kép
Kép

A sztár szívéhez olyannyira hozzánőtt ez a trendi darab, hogy az elmúlt napokban többször is ezzel a kiegészítővel dobta fel a szettjét. Milyen igaza van, mi passzolna jobban egy rohangálós nyári naphoz?

Kép
Kép

Te is beleszerettél Reese outfitjébe? Mutatjuk, hogy hol szerezhetsz be hasonló táskát, mint az övé!

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
A legjobb fonott táskák a nyárra
A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.