Hoppá! Katalin hercegné a saját stílusszabályát szegte meg

Hoppá! Katalin hercegné a saját stílusszabályát szegte meg
2017. június 20.

Láttad már valaha ebben a ruhadarabban? Majd most!

A királyi család tagjának lenni nem habostorta, mert sok szabálynak és elvárának kell megfelelni. Katalin persze híres apró kilengéseiről, talán többet enged meg magának, mint eddig bármelyik hercegné, emiatt pedig csatározásai Erzsébet királynővel már-már legendásak.

Az viszont biztos, hogy Katalinra, mint hercegnére jó néhány öltözködési szabály vonatkozik. Adott a szoknya hossza, a színek, amelyeket viselhet, és persze ha épp olyan eseményen jelenik meg, elengedhetetlen a kalap. De vannak szabályok, amelyeket Katalin alakított ki magának. A hercegnénél például eddig szóba sem jöhetett a nadrág, ha hivatali kötelességeinek tett eleget.

Eddig!

Kép

A minap hatalmas meglepetést okozott, mikor a docklandsi Vitorlás és Vízisport Központba látogatott Vilmossal. Katalint teljesen elkapta a tengerész életérzés, szettjét pedig ehhez a stílushoz igazította. Már csak a breton csíkos felső hiányzott.

Kép

Talán ráunt a szoknyákra és a ruhákra? Eddig hóban, fagyban is ezekre szavazott, csak a parkban játszva csíphettük el néha farmerben, de sosem nadrágban. Hét év alatt, mióta reflektorfénybe került, csak egyetlen egyszer viselt egy printes nadrágot, előtte és azóta sem soha. Azóta is mindenki találgat, talán a pletykákat szerette volna eloszlatni terhességével kapcsolatban?

Kép

Hogy milyen szabályok vonatkoznak még Katalinra? Nézd meg a hajmeresztő tiltólistát, s utána már nem is irgykedünk annyira rá!

Nézd meg a galériánkat> 6 kép
5+1 dolog, amit Katlin hercegné sosem tehet meg
Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Vajon tényleg hasonlítanak? Ilyen, amikor a színészek találkoznak az általuk megformált karakterrel

A színészeknek a legnagyobb kihívást minden bizonnyal ezek a szerepek jelentik.