Egy lépésre a világsikertől? Magyar divattervezőkre figyeltek fel New Yorkban

Egy lépésre a világsikertől? Magyar divattervezőkre figyeltek fel New Yorkban
2017. június 8.

Olyan büszkék vagyunk rájuk!

Itthon egyetlen fashionistának sem kell bemutatni őket, ám minden hazai tervező és márka álma, hogy nemzetközi sikert és ismertséget könyvelhessen el magának. Hogy a legnívósabb divatmagazinok foglalkozzanak kollekcióikkal, mint ahogyan Nanushkával, s hogy A-listás világsztárok viseljék a kreációkat, mint ahogyan sok hírességnek ismerősen cseng az, hogy ABODI.

Most újabb 6 magyar márka előtt nyílik meg a nagy lehetőség: ma kaptuk a hírt, hogy a Grandpa, INQ, Jurekka, Kata Szegedi, Rienne Creations és Tomcsányi legfrissebb kollekciói nemzetközi zsűri előtt mérettetnek meg a divat Mekkájában, New Yorkban. A designereket a Société Fashion Accelerator Program keretében választották ki szlovák, lengyel és cseh tervezőkkel együtt, közülük végül 6 márka képviselőinek lesz alkalma részt venni az egyéves mentorprogramban, ami hatalmas lehetőség.

Nézd meg, hogy kikkel szállnak versenybe a hazai designerek!

A zsűri június 8-án választja ki azt a hat designert, aki részt vehet az ősztől induló mentorprogramban. Az eredményhirdetés különleges esemény keretében történik majd a New York-i Bulletin Soho-ban, amely a Société Pop Up Store-nak is otthont ad a rákövetkező két hétben. Emellett az egyik designer különdíjban is részesülhet az ORDRE online showroom jóvoltából: a tervező kollekcióinak nemzetközi népszerűsítéséhez kap szakmai segítséget.

Nagyon drukkolunk nekik!

Top 10: Szavazd meg Mihalik Enikő legstílusosabb vörös szőnyeges szettjét!

Sorba vettük szeptemberi címlapsztárunk legstílusosabb szettjeit!

Megalázták a plus size modellt: Ashley Grahamet egyetlen designer sem akarja öltöztetni?

Volt, hogy ezért hagyott ki egy vörös szőnyeges eseményt.

5 anti-aging öltözködési trükk és tipp

Így öltözködj, hogy fiatalabbnak – de ne nevetségesnek – tűnj.

Előfizetés