Ott a pont! Victoria Beckham minden utálóját örökre elnémítja ezzel a feliratos pólóval

Ott a pont! Victoria Beckham minden utálóját örökre elnémítja ezzel a feliratos pólóval
2017. március 30.

Vette mindenki az üzenetet?😉

Victoria Beckham mostanság nagyon elemében van, alig egy hete, hogy megnevettet az egész világot Starbucks-os akciójával, most újabb apró poénmorzsát csepegtetett nekünk, hogy bizonyítsa, neki bizony van humora. Méghozzá elég jó.

Pedig Victoriát mindenki úgy ismeri, mint a nő, aki sosem mosolyog. És ez nem csupán fantazmagória, Mrs. Beckhamről szinte sosem készül olyan kép, amin legalább egy kicsit is mosolyra görbülne a szája. Hogy miért van ez? Nos, Victoria most az egész világnak megüzenete, hogy mi morcosságának oka.

És természetesen a már megszokott pókerarccal tálalta a paparazziknak üzenetét!

Kép

A divat ellopta a mosolyomat

Aki úgy érzi, hogy tud azonosulni az egykori Posh Spice érzéseivel, az magának is beszerezhet egyet ebből a zseniális feliratos pólóból, ugyanis a darab Victoria új kollekciójának darabja. De gyorsan, csak limitált számban kapható!

A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.