Még a sztárok is kiakadtak! Egy légitársaság kitiltotta gépéről a cicanadrágos utasokat - Szerinted jogosan?

Még a sztárok is kiakadtak! Egy légitársaság kitiltotta gépéről a cicanadrágos utasokat  - Szerinted jogosan?
2017. március 27.

Leggings, vagy nem leggigs: az itt a kérdés.😅

Elsüssük még egyszer? Jó, legyen: a leggings nem nadrág! De ki ne tudná ezt már? Most azonban újra a tapadós cicanaci körül forog az internet, sőt, a sztárvilág.

Nem engedtek fel ugyanis két tinédzser lányt a United Airlines egyik járatára vasárnap, mert szerintük nem tartották be az öltözködési előírásokat. A két lányt felszólították, hogy öltözzenek át, így viszont lekésték a járatukat. A sztori természetesen bejárta azóta az egész internetet, és most mindenki azon veszekszik, vajon jogos volt-e diszkrimináció. A témában még a sztárvilág szószólója, Chrissy Teigen megszólalt, aki Ryan Reynolds-hoz hasonlóan, meglepő őszinteséggel lövi tweetjeit az éterbe.

De nem csak Chrissy akad ki:

A United Airlines még hajnalban azonban kiadott egy nyilatkozatot, melyben tisztázták, hogy a két lány "speciális utasként" szállt volna fel a gépre, ami azt jelenti, hogy egyik az alkalmazottjuk hozzátartozói voltak, az ilyen utasok esetében pedig szigorúbb, példamutató dresscode-ot követelnek meg. Tilos még a tangapapucs, a fehérneműt láttatni engedő felső és a szaggatott farmernadrág is, többi utasukat viszont továbbra is szívesen várják, legyenek cicanadrágban, vagy sem.

Mindig is érdekelt, hogy mit használt Audrey Hepburn? 5 híres nő kedvenc parfümje

Talán pont azt használod, amit Audrey Hepburn vagy Diana hercegné?

Csak frissen! Ezért ne edd meg soha a megmaradt rizst

Vigyázat, lehet, hogy ezután le fogsz szokni a rizsről!

Előfizetés