Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK

Ők az idei InStyle Style Award győztesei - FOTÓK
2017. március 3.

Immár harmadik alkalommal rendeztük meg az InStyle Style Award gálát, ahol olvasóink szavazatai alapján ismét a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjaztuk - íme a nyertesek!

A Style Award hat kategóriájában az előző év lapszámainak kiemelt szereplőire lehetett szavazni, a győztesek pedig az Anker’t-ben, egy zártkörű parti keretein belül vehették át díjaikat, és mondanunk sem kell, mindenki nagyon kitett magáért.

Idén az év legkreatívabb divatanyagára és az év divatpillanatára is szavazhattak a divatrajongók. Az előbbinél Görög Zita érdemelte ki a győztesnek járó díjat. Az Év divatpillanata kategória győztese Coco König és Abodi Dóra párosa lett. A színésznőről készült divatfotó, amelyen Abodi Couture topban állt modellt a magazinnak, kapta a legtöbb szavazatot.

Kép

A díjátadón a férfiakról sem feledkeztünk meg, a Legstílusosabb férfi címet idén Fehérvári Gábor Alfréd nyerte, aki így két egymást követő évben vehetett át a Style Award díjat. A Legstílusosabb online véleményvezér kategóriában szintén egy férfi végzett az élen, Shane Tusup, aki a díjátadó ideje alatt sajnos külföldön tartózkodott.

Kép

Az elmúlt év legszebb magyar címlapsztárjaira is szavazhattak az olvasóink: Pokorny Lia, Odett, Farkas Franciska, Weisz Fanni, Döbrösi Laura és Zséda is a cím várományosa volt. A kategória díjátadója, Gianni, végül Zsédát szólította a színpadra nyertesként.

Kép

Jótékony hírességek kategóriában Erős Antónia és az Egy csepp figyelem alapítvány kapta a legtöbb szavazatot, de az est végén további két különdíjat is kiosztottunk. Dobó Kata Carolina Herrera Good Girl díjazottja lett, valamint Viszkok Fruzsina blogger az InStyle különdíjával térhetett haza.

Kép
Kép
Sarah Jessica Parker új szettjétől még Carrie Bradshaw is elsírná magát

Már most elnézést kérünk SJP-től következő mondatainkért.

Így készült az InStyle novemberi divatanyaga

Less bele ennek a hamisítatlan őszi fotózásnak a részleteibe! :)