Ez is megtörtént! A legismertebb bloggerinák és sztárcsemeték szorították ki a modelleket a Dolce & Gabbana kifutójáról - FOTÓK

Ez is megtörtént! A legismertebb bloggerinák és sztárcsemeték szorították ki a modelleket a Dolce & Gabbana kifutójáról - FOTÓK
2017. február 27.

Megtörtént minden blogger legmerészebb álma!

2009-ben a Dolce & Gabbana mindenkit meglepett, amikor divatbemutatóján az első sorokba nem sztárokat hívott meg, hanem a legmenőbb bloggerináknak küldött meghívókat. 8 évvel később pedig ugyanitt megtörtént az, amiről talán túlzás nélkül mondhatjuk, hogy blogger eddig álmodni sem mert - a divatház ugyanis nem csak helyet biztosított nekik az első sorban, hanem teret kínált arra, hogy a modellek mellett vonulhassanak végig a kifutón.

Hát ezért is várjuk minden divathét alatt a Dolce & Gabbana show-t, hisz ők sosem elégednek meg pusztán a pazar ruhákkal, hanem felveszik a lépést a korral, arra például emlékszel, amikor divatbemutatójuk kellős közepén kezdtek el szelfizni a modellek?

Most pedig a közösségi média csillagai, bloggerek, ismert sztárcsemeték, a már modellként is szárnyait bontogató Dylan Lee, Pamela Anderson és Tommy Lee 19 éves fia, családok, nagymamák az unokákkal és még egy hercegnő is végigvonult a modellek mellett, aminek fináléjában 150 alkalmi manöken uralta a kifutót.

Nézd meg a divatbemutatóról készült fotókat!

Nézd meg a galériánkat> 13 kép
Bloggerinák és sztárcsemeték vonultak a Dolce & Gabbana kifutóján
Büszkeség: Ez a magyar divatmárka a francia nők új kedvence

Ilyen még sosem történt magyar divattervezővel!

Szigetkalauz: miért és melyik szigetre utazz?

Segítünk megtervezni életed nyaralását!