Megnéztük az Oscar-jelölt magyar rendező feleségének hollywoodi ruhatárát

Megnéztük az Oscar-jelölt magyar rendező feleségének hollywoodi ruhatárát
2017. február 26.

Naná, hogy magyar tervezők kreációiban képviseli a magyar tehetséget a Akadémia díjátadójának eseményein!

A tavalyi Oscar-bravúr után most ismét magyar filmért izgulhatunk február 26-án, magyar idő szerint vasárnap éjjel 2.3O-tól. A Mindenki (Sing) című kisjátékfilm magyar csapata már napok óta a helyszínen tartózkodik és készülődik a gálára, de nem szívesen bocsátkoznak esélylatolgatásba. Deák Kristóf rendezővel és feleségével, Nina Kov koreográfussal az Oscar-hét hivatalos rendezvényein találkoztunk Los Angelesben. Nina kifinomultan összeválogatott ruhatárral érkezett az Oscar-hétre, megkértük, hogy avasson be bennünket a részletekbe.

A Mindenki (Sing) története egy általános iskolai, kilencvenes évekbeli gyermekkórus zárt világába vezet be bennünket, ahol talán minden néző ráismer gyermekkora egy-egy jelenetére. Deák Kristóf rendező, aki gyeremekkorában jó tanuló volt, azt az élményt is feldolgozza a filmben, amikor gyermekként először szembesülünk azzal, hogy valamiben mégsem vagyunk olyan jók, mint amilyennek gondoltuk magunkat. Ahogy fogalmaz, a felnőttéválás sokkoló része, amikor az ember megkapja az első pofonokat az élettől. Kristóf most viszont az első szmokingját kapja meg és először lesz alkalma végigsétálni a világ leghosszabb és legrangosabb vörösszőnyegén állandó alkotótársával, feleségével Ninával. A férfistylistjuk, Mani a helyszínen segíti a rendező megjelenését a hivatalos eseményeken, Nina pedig már felkészülten indult el ottonról.

Nina nem csupán csinos kísérője lesz rendező férjének, hanem mint a filmben segédkező koreográfus is osztozik vele a reflektorfényben, ezért különösen fontos a megjelenése. Három különleges koktélruhát és kifejezetten neki, a vörös szőnyegre tervezett estélyit hozott magával. A Hotel W elegáns partijára már fel is vette a gyönyörű uszályos Je Suis Belle ruháját, ami a japán kimonókat idézi merészen újragondolt vonalakkal. A lépcsőn vonulás emelkedett pillanatát meg is örökítették.

Nina Kiss Tiborral, a Je Suis Belle tervezőjével
Nina Kiss Tiborral, a Je Suis Belle tervezőjével
Kép
Kép

Nina a Short HD Gálán Dora Abodi izgalmas gallérmegoldású koktélruháját mutatta meg Hollywoodnak. Ahogy mondta, a gallér olyan izgalmas, mintha Mickey Mouse kezei ölelnék át nyakát...

Nina férje, Kristóf oldalán
Nina férje, Kristóf oldalán

Az Akadémián megtartott közönségtalálkozón Nina egészen különleges ékszert viselt: egy kerámiából készült nyakláncot, Höfle Vali tervező Have Jewelery darabját. Még egészen közelről is köveknek hatottak a szándékoltan elnagyolt formájú és felületű gyöngyök.

Kristóf és Nina a közönségtalálkozón
Kristóf és Nina a közönségtalálkozón
Kép

A film fiatal és felnőtt sztárjai sem konfekció ruhákban érkeznek vasárnap a Hollywood Boulevardra. A karvezető tanárt alakító Szamosi Zsófia Leber Barbara vagy Sarman Nora ruháját viseli majd, míg a két főszereplő kislány, Hais Dorka és Gáspárfalvi Dorottya Sarman Nora ruhában fognak tündökölni a vörösszőnyegen és minden bizonnyal elkápráztatják bájosságukkal Hollywoodot. A cipőket a Csango biztosítja nekik a nagy napra, Nina haját pedig Hairclub vágta.

Kíváncsian várjuk a képeket a díjátadóról, na meg persze a végeredményt is!

Így viseld a szezon legtrendibb színét, a pirosat

Minden outfit jobb egy kis pirossal!

Vajon tényleg hasonlítanak? Ilyen, amikor a színészek találkoznak az általuk megformált karakterrel

A színészeknek a legnagyobb kihívást minden bizonnyal ezek a szerepek jelentik.