Ezért nem akarják az amerikai divattervezők öltöztetni Melania Trumpot

Ezért nem akarják az amerikai divattervezők öltöztetni Melania Trumpot
2016. november 18.

Mi lesz így a stílusával?

Még csak másfél hete, hogy az amerikai elnökválasztás meglepő fordulatot vett, melyből Donald Trump jött ki győztesen. Trumpnak vannak követői és természetesen ellendrukkerei is, ám úgy tűnik a leendő frist lady-nek is meggyűlik a baja férje megosztó személyiségével, őt például most a divatszakma pécézte ki magának.

Nyílt levelet írt ugyanis a New York-i designer, Sophie Theallet, melyben felszólítja tervezőtársait, hogy ne dolgozzanak Melania Trump-al.

Kép

Az eredetileg francia származású Sophie egyébként szoros barátságot ápol a mostani elnökfeleséggel, Michelle Obamával, nagyobbrészt ő a felelős a frist lady bámulatos stílusáért. Ám Melania tőle már biztos hogy nem kap segítséget, hisz a tervező határozottan kiáll Trump gyűlöletpolitikája ellen, feleségét pedig tiltólistára tette.

Michelle Sophie Theallet ruhában.
Michelle Sophie Theallet ruhában.

Én, mint aki nagyra tartja és pártolja a sokszínűséget, az egyén szabadságát és valamennyi életstílus, soha nem fogok részt venni abban, hogy olyasvalakinek tervezzek, mint a következő First Lady. A férje elnökválasztási kampányában elszabadult rasszizmus, szexizmus és idegengyűlölet semmilyen módon nem egyeztethető össze az értékrendemmel. Azt javaslom tervezőtársaimnak, hogy ők is ugyanígy tegyenek.

- írja levelében Sophie.

Hogy a tiltakozásba mely divattervezők szállnak még be, azt egyelőre nem tudni, ám nyilvánvalóan nem került mindenhol fekete listára, Melaniát az elnökválasztás idején már öltöztette a Gucci, Michael Kors és Ralph Lauren.

Kép
A kávé, amit mindenki iszik, de senki sem tudja mi az, avagy a nagy kérdés: mi is az a Flat White?

Senkitől nem kaptam választ, ezért úgy döntöttem, magam járok utána a kérdésnek.

Micsoda hír! Új márkával térnek vissza a USE unused tervezői

Nem kell már sokáig nélkülöznünk a srácokat!

Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

Összeállítottuk a vakáció-horoszkópodat!