Viseld fura helyeken a táskádat!

Viseld fura helyeken a táskádat!
2016. november 18.

Az új trendek azt diktálják, hogy csatolj kis méretű táskát a bokádra, a nyakadba, vagy a derekadra, te kipróbálnád valamelyiket?

Amennyire ilyenkor már vissza lehet fejteni, az övtáskák újbóli feltűnésével kezdődött minden. Néhány szezonnal ezelőtt fedezték fel újra maguknak a tervezők ezt a hosszú idei mostohán kezelt táskát, majd gombamód szaporodtak különböző változatai a kifutón.

Kép
Olvasd el ezt is!

A legutóbbi divathét alatt viszont már nem csak a kifutón, de az utcán is láttunk különös táskaviselési szokásokat. Itt van például a rövidre hagyott keresztpánt, ami a táskát így félig a hónunk, félig a mellünk alá teszi. Ezt övtáskával is meg lehet egyébként csinálni.

Kép

Aztán persze a bokánkon is viselhetjük az aprópénzes szütyőt, bármilyen praktikátlannak tűnjön is.

Kép

Vagy egy nagy helyett viseljünk több aprócska táskát, mondja Valentino. Esetleg egyszerre övtáskát és clutchot, vallja Leandra Medine, a Man Repeller bloggere.

Kép

A Prada beszállt a hón/mell alatti bizniszbe is és bár nem táskákat, de kicsi jegyzetfüzeteket (amik akár táskák is lehetnének) applikált a modellek nyakára, táska- és övszíjára a 2016 őszi-téli kollekcióban.

Kép

A Céline is jeleskedett, például a csuklóra kötözött megoldással.

Kép

Ha tehát ebben a szezonban valami igazán formabontó trendet próbálnál ki, tedd a táskád szokatlan helyre, ha a fentiek még mindig nem elég extrémek a számodra, ajánljuk: az orrodat, a lábhajlatodat, és a füledet! :)

Kipróbálod valamelyiket?

Geek sikk! - Idén minden menő, amit strébernek hittél

Valld be, hogy te is cikiztél már ezek közül valamit!

Shadow jeans, avagy csak még egy őrült farmertrend, amit idén tavasszal nekünk szántak

Ha azt hitted a ballerina jeans-nél itt a vége, akkor nagyot tévedtél...

Előfizetés