Viseld fura helyeken a táskádat!

Viseld fura helyeken a táskádat!
2016. november 18.

Az új trendek azt diktálják, hogy csatolj kis méretű táskát a bokádra, a nyakadba, vagy a derekadra, te kipróbálnád valamelyiket?

Amennyire ilyenkor már vissza lehet fejteni, az övtáskák újbóli feltűnésével kezdődött minden. Néhány szezonnal ezelőtt fedezték fel újra maguknak a tervezők ezt a hosszú idei mostohán kezelt táskát, majd gombamód szaporodtak különböző változatai a kifutón.

Kép
Olvasd el ezt is!

A legutóbbi divathét alatt viszont már nem csak a kifutón, de az utcán is láttunk különös táskaviselési szokásokat. Itt van például a rövidre hagyott keresztpánt, ami a táskát így félig a hónunk, félig a mellünk alá teszi. Ezt övtáskával is meg lehet egyébként csinálni.

Kép

Aztán persze a bokánkon is viselhetjük az aprópénzes szütyőt, bármilyen praktikátlannak tűnjön is.

Kép

Vagy egy nagy helyett viseljünk több aprócska táskát, mondja Valentino. Esetleg egyszerre övtáskát és clutchot, vallja Leandra Medine, a Man Repeller bloggere.

Kép

A Prada beszállt a hón/mell alatti bizniszbe is és bár nem táskákat, de kicsi jegyzetfüzeteket (amik akár táskák is lehetnének) applikált a modellek nyakára, táska- és övszíjára a 2016 őszi-téli kollekcióban.

Kép

A Céline is jeleskedett, például a csuklóra kötözött megoldással.

Kép

Ha tehát ebben a szezonban valami igazán formabontó trendet próbálnál ki, tedd a táskád szokatlan helyre, ha a fentiek még mindig nem elég extrémek a számodra, ajánljuk: az orrodat, a lábhajlatodat, és a füledet! :)

Kipróbálod valamelyiket?

Ez a város az új Dubai! Ismerd meg Dohát!

Katar fővárosa az új kedvencünk az arab térségben.