Mit viselsz az edzőteremben, megmondom ki vagy: Ezt árulja el rólad az edzőcuccod

Mit viselsz az edzőteremben, megmondom ki vagy: Ezt árulja el rólad az edzőcuccod
2016. november 7.
Szerző: K. Zsófi

Összeszedtünk 8 öltözködési típust az edzőteremből, és a valük kézen fogva járó sztereotípiát.

1. Az NBA-koppintó

Kép

Ha egy nő bő kosárlabdás pólóban és a hozzá passzoló 3/4-es gatyában jelenik meg az edzésen - ami alapvetően a 2 méteres kosaras FÉRFIAKRA lett méretezve -, tuti, hogy legalább 3 éve kapcsolatban van. Az üzeni, hogy neki már nincs szüksége semmi flancra. 
Még egy megfigyelés: Az ilyen típusú nők mindig így öltözködnek, ha nem munkába vagy lényegében bármilyen eseményre mennek, ahol kötelező az elegáns viselet.

2. A Printerest Póni

Kép

A kis cuki felsője hasonló közhelyeket durrogtat, mint: "Nyugi és legyél cuki!" Ő mindig követi, hogy éppen mi a menő az internet világában. Ha esetleg nem találod, nézz el az ellipszis trénerek felé.

3. A reklámbaba

Kép

A sport melltartója megy a leggingséhez, ami passzol a Nike surranójához... .ami összhangban van a frizurájával. 
Habár az edző-Barbie lelkiismeretesen minden nap 5 után megtalálható a teremben, nem fedezel fel rajta egyetlen szálkás izmot se.

4. Aki a Flashdance-en nőtt fel

Kép

"Fémmunkás nappal, egzotikus tános éjszaka. Álma, hogy bejusson egy neves tánciskolába, amit a barátja/főnöke bátorításával el is érhet. Budapest leendő sztárocskája. What a feeling!"

5. Jen Selter

Kép

Az igazi gym-nő. Sportmelltartót és nadrágot visel, amik olyan szűkek, hogy egy zabszem már nem férne be. Ami azt illeti, biztos, hogy van egy Instagram-oldala, amit a fitnesznek szentel és tutira paleo diétán van, és sosem hagyja le a képei alól a #hasteget. Gyűlölni akarod, de nem megy. A teste szinte tökéletes és az időd nagy részében azon töprengsz, hogy odamész hozzá és udvariasan megkérdezed, hogy hogy csinálta.

6. Az arc

Kép

Fent van a bronzosító, alapozó, a szájfény, a szemhéjfesték, a szeméjtus és a spirál. Így lesz az edzésből álarcosbál. A haja rendben van és ő az a személy, akitől úgy érzed magad az edzőterembe, hogy még egy műanyag lófejjel a fejed is jobban néznél ki, mint most.

7. A zavart

Kép

Ha épp gépet akarnál váltani, de azt elfoglalja egy olyan nő, aki farmert visel edzés közben, akkor arra gondolsz, hogy vagy otthon hagyta az edző felszerelését, de a fejében felidézte a Nike jelmondatát: Just Did It... vagy szegény nagyon nem tudja, hogy hol van.

8. A hazudós

Kép

Úgy néz ki, mint a "reklámbaba" vagy a "Printerest Póni". Vagy alapvetően bárhogy is néz ki, érezteti veled, hogy ő bizony feletted áll, mert nem esik bűnbe egy tábla csoki láttán.... De sajnos ma ki kell hagynia az edzést ügyes-bajos dolgaira hivatkozva és helyette útba ejti a helyi fánkost. Az alapfilozófiája: "Kit érdekel, egyetlen fánktól nem fogják visszavonni az edzőterem bérletem."

Ha kedvet kaptál néhány új szett beszerzéséhez, akkor vedd meg a novemberi InStyle magazint, hisz a benne található szuper Joy kuponokkal kedvezményes csaphatsz le a legjobb darabokra!

Manrepeller

Már nem érdeklik a beszólások! Eva Longria büszkén pózol plusz kilóival – FRISS FOTÓ

Elhagyva az örökletes sanyargatást, Eva most azt teszi – és valószínűleg eszi –, amit akar!

Melyik harisnya, melyik cipővel mutathat jól? Most eláruljuk!

Szabályok - azaz manapság nevezzük őket csak esztétikai tippeknek - mindenre vannak, az hogy ezeket miként hasznosítod pedig már a te dolgod.

Áll a bál a királyi családban! Diana hercegnő unokahúga ezzel a ruhával kiverte a biztosítékot

Bár Kitty Spencer hivatalosan nem a királyi család tagja, sokan nem nézik jó szemmel az esetet!

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen az íróasztalod

Tény, hogy nehéz rajta rendet tartani, de lehet, hogy te inkább a szétszórt papírok között tudsz hatékonyabban dolgozni.

Ez az 5 csillagjegy lehet a leghűségesebb barátod, aki a sírig is kitart melletted

Neked van olyan barátnőd, akivel már évtizedek óta elválaszthatatlanok vagytok? Akkor jól figyelj, mert valószínűleg a következő 5 csillagjegy szülötte!

Azta! Így nézett ki a Victoria's Secret Show 10 és 20 évvel ezelőtt

Amikor még Heidi Klum és Seal együtt voltak...

Újabb cég döntött úgy, hogy többé nem hazudik a vásárlóinak – Neked tetszenek a Photoshop-mentes fotók?

A divatkampányok nem a legjobb iránymutatást adják az egészséges énképhez vezető úthoz.