5+1 észbontó tény a leggingsről, amitől neked is leesik az állad

5+1 észbontó tény a leggingsről, amitől neked is leesik az állad
2016. november 2.

Azon túl, hogy a leggings nem nadrág...

Kendall Jennertől, az InStyle szerkesztőségén át, minden nő imádja a leggingst. Ám az INDIX friss felméréséből egészen megdöbbentő érdekeségeket tudtunk meg kedvenc nappali/otthoni/edzős viseletünkről. A világ talán tényleg a leggings körül forog?

gif

1. Ára a felére csökkent az elmúlt 2 év alatt. 2014-ben még 50 dollár körül mozgott egy jobb minőségű naci, mára ez átlagosan 25 dollár. Most komolyan, mikor történt utoljára olyan, hogy valami olcsóbb lett?

2. A pasiknak viszont kevésbé éri meg. Persze a jóganadrágot 94 százalékban nők hordják, azonban azoknak a férfiaknak, akik ebben szeretnének feszíteni, mélyebben kell a pénztárcájukba nyúlniuk. Átlagosan 6 dollárral fizetnek érte többet.

3. Kendall kedvence például egy Lululemon darab, de a top márkák között van még a Victoria's Secret, az Aeropostale, az Alo Yoga, a Forever21 és az Electric.

4. A Victoria's Secret nyújtja mind közül a legnagyobb kínálatot. Eddig 105 változatot dobtak piacra, ami több mint a duplája mondjuk a Nike-nak, amiben csak 38 található.

5. A legdrágább forgalmazó a felmérés szerint a The Upside, náluk 90 dollár környékén mozog egy leggings. Leszámítva persze a divatházakat, ott a határ a csillagos ég.

+1 Nincs könnyű dolgod, ha egy új darabra ácsingózol, az INDIX felmérése szerint 8574 változat van ebben a pillanatban forgalomban.

Ha kedvet kaptál néhány leggings beszerzéséhez, akkor vedd meg a novemberi InStyle magazint, hisz a benne található szuper Joy kuponokkal kedvezményes csaphatsz le az új darabokra!

7 hasznos öltözködési tipp alacsony nők számára

Ahogy előnyei, úgy hátrányai is vannak annak, ha valaki nem nőtt túl nagyra. Íme azonban néhány öltözködési tanács, mit csinálj másképp annak érdekében, hogy optikailag picikét magasabbnak és akár vékonyabbnak is tűnj.

Így fogyhatsz a leggyorsabban, még a biztonságos keretek között maradva: 11 tipp

Meg vagy győződve róla, hogy soha nem fogsz lefogyni, mert túl lassú, fáradságos procedúra előtt (esetleg közepén) állsz?

Előfizetés