5+1 észbontó tény a leggingsről, amitől neked is leesik az állad

5+1 észbontó tény a leggingsről, amitől neked is leesik az állad
2016. november 2.
Szerző: K. Zsófi

Azon túl, hogy a leggings nem nadrág...

Kendall Jennertől, az InStyle szerkesztőségén át, minden nő imádja a leggingst. Ám az INDIX friss felméréséből egészen megdöbbentő érdekeségeket tudtunk meg kedvenc nappali/otthoni/edzős viseletünkről. A világ talán tényleg a leggings körül forog?

gif

1. Ára a felére csökkent az elmúlt 2 év alatt. 2014-ben még 50 dollár körül mozgott egy jobb minőségű naci, mára ez átlagosan 25 dollár. Most komolyan, mikor történt utoljára olyan, hogy valami olcsóbb lett?

2. A pasiknak viszont kevésbé éri meg. Persze a jóganadrágot 94 százalékban nők hordják, azonban azoknak a férfiaknak, akik ebben szeretnének feszíteni, mélyebben kell a pénztárcájukba nyúlniuk. Átlagosan 6 dollárral fizetnek érte többet.

3. Kendall kedvence például egy Lululemon darab, de a top márkák között van még a Victoria's Secret, az Aeropostale, az Alo Yoga, a Forever21 és az Electric.

4. A Victoria's Secret nyújtja mind közül a legnagyobb kínálatot. Eddig 105 változatot dobtak piacra, ami több mint a duplája mondjuk a Nike-nak, amiben csak 38 található.

5. A legdrágább forgalmazó a felmérés szerint a The Upside, náluk 90 dollár környékén mozog egy leggings. Leszámítva persze a divatházakat, ott a határ a csillagos ég.

+1 Nincs könnyű dolgod, ha egy új darabra ácsingózol, az INDIX felmérése szerint 8574 változat van ebben a pillanatban forgalomban.

Ha kedvet kaptál néhány leggings beszerzéséhez, akkor vedd meg a novemberi InStyle magazint, hisz a benne található szuper Joy kuponokkal kedvezményes csaphatsz le az új darabokra!

Már nem érdeklik a beszólások! Eva Longria büszkén pózol plusz kilóival – FRISS FOTÓ

Elhagyva az örökletes sanyargatást, Eva most azt teszi – és valószínűleg eszi –, amit akar!

Melyik harisnya, melyik cipővel mutathat jól? Most eláruljuk!

Szabályok - azaz manapság nevezzük őket csak esztétikai tippeknek - mindenre vannak, az hogy ezeket miként hasznosítod pedig már a te dolgod.

Áll a bál a királyi családban! Diana hercegnő unokahúga ezzel a ruhával kiverte a biztosítékot

Bár Kitty Spencer hivatalosan nem a királyi család tagja, sokan nem nézik jó szemmel az esetet!

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen az íróasztalod

Tény, hogy nehéz rajta rendet tartani, de lehet, hogy te inkább a szétszórt papírok között tudsz hatékonyabban dolgozni.

Ez az 5 csillagjegy lehet a leghűségesebb barátod, aki a sírig is kitart melletted

Neked van olyan barátnőd, akivel már évtizedek óta elválaszthatatlanok vagytok? Akkor jól figyelj, mert valószínűleg a következő 5 csillagjegy szülötte!

Azta! Így nézett ki a Victoria's Secret Show 10 és 20 évvel ezelőtt

Amikor még Heidi Klum és Seal együtt voltak...

Újabb cég döntött úgy, hogy többé nem hazudik a vásárlóinak – Neked tetszenek a Photoshop-mentes fotók?

A divatkampányok nem a legjobb iránymutatást adják az egészséges énképhez vezető úthoz.