5+1 észbontó tény a leggingsről, amitől neked is leesik az állad

5+1 észbontó tény a leggingsről, amitől neked is leesik az állad
2016. november 2.

Azon túl, hogy a leggings nem nadrág...

Kendall Jennertől, az InStyle szerkesztőségén át, minden nő imádja a leggingst. Ám az INDIX friss felméréséből egészen megdöbbentő érdekeségeket tudtunk meg kedvenc nappali/otthoni/edzős viseletünkről. A világ talán tényleg a leggings körül forog?

gif

1. Ára a felére csökkent az elmúlt 2 év alatt. 2014-ben még 50 dollár körül mozgott egy jobb minőségű naci, mára ez átlagosan 25 dollár. Most komolyan, mikor történt utoljára olyan, hogy valami olcsóbb lett?

2. A pasiknak viszont kevésbé éri meg. Persze a jóganadrágot 94 százalékban nők hordják, azonban azoknak a férfiaknak, akik ebben szeretnének feszíteni, mélyebben kell a pénztárcájukba nyúlniuk. Átlagosan 6 dollárral fizetnek érte többet.

3. Kendall kedvence például egy Lululemon darab, de a top márkák között van még a Victoria's Secret, az Aeropostale, az Alo Yoga, a Forever21 és az Electric.

4. A Victoria's Secret nyújtja mind közül a legnagyobb kínálatot. Eddig 105 változatot dobtak piacra, ami több mint a duplája mondjuk a Nike-nak, amiben csak 38 található.

5. A legdrágább forgalmazó a felmérés szerint a The Upside, náluk 90 dollár környékén mozog egy leggings. Leszámítva persze a divatházakat, ott a határ a csillagos ég.

+1 Nincs könnyű dolgod, ha egy új darabra ácsingózol, az INDIX felmérése szerint 8574 változat van ebben a pillanatban forgalomban.

Ha kedvet kaptál néhány leggings beszerzéséhez, akkor vedd meg a novemberi InStyle magazint, hisz a benne található szuper Joy kuponokkal kedvezményes csaphatsz le az új darabokra!

Ez a város az új Dubai! Ismerd meg Dohát!

Katar fővárosa az új kedvencünk az arab térségben.