Minden nő életében csak egy igazi létezik, avagy 5 tipp, a tökéletes farmer megtalálásához

Minden nő életében csak egy igazi létezik, avagy 5 tipp, a tökéletes farmer megtalálásához
2016. szeptember 27.

És legalább olyan nehéz megtalálni, mint a nekünk szánt férfit ebben az életben. Még szerencse, hogy a tökéletes farmerhez létezik útmutató!

#1 Szín

Az, hogy melyik szín áll igazán jól neked, az az alakodtól függ. A világoskék farmer optikailag mindenkit nagyobbnak mutat, így csak a modellalkatú lányoknak ajánlott, ám minél sötétebb kéket választasz, annál biztosabb, hogy nem csak tökéletesen áll rajtad, hanem karcsúsít is. Persze csak ha ez cél.

Kép

#2 Koptatás

A 2000-es évek kőmosott farmereit egyetlen stylist sem sírja vissza, így ha stílusos szeretnél maradni, akkor figyelj arra, hogy a koptatás maximum 2-3 árnyalattal legyen világosabb a nadrág színénél.

Kép

#3 Forma

A legklasszikusabb fazon a straight leg, aminek szára nem szűkül be térdtől, hanem egyenes marad, ezzel igazából minden alkatnak előnyös választás lehet.

Amit nem kell bemutatni senkinek, az nyilván a skinny, hosszú évek óta a nők elsőszámú kedvence, de igazából nem univerzális darab és pár kiló plusz fölött már nem minősül jó választásnak.

A trapéz próbál újra a nagy kedvencek közé kerülni, ám a 70-es évek óta igazán sosem jött vissza a divatba. Az igazság az, hogy hosszú lábakon csodásan mutat, amúgy csak haladóknak ajánlott.

És végül az igazi mumus, a boyfriend jeans. Nem hivatalos felmérések szerint a pasik utálják, mi sem bátorkodnánk nőies darabnak nevezni, viszont szuperlaza.

Kép

#4 Derék

Sajnos egyetlen érvet sem tudunk felhozni a csípőfarmer mellett, de jelentkezzen, aki tud mondani bármi pozitívat. Nem? Senki? A magasabb derék optikailag nyújtja a lábakat, a derékre helyezi a hangsúlyt és megfelelő helyen tagolja ketté a női testet. Persze nem kell mindenkinek a high waisted típust választania, a lényeg, hogy csípő fölé érjen.

Kép

#5 Zseb

A zsebről ritkán esik a fenékformálás kapcsán említés, pedig ez az igazi csodafegyver, és még edzőterembe sem kell hozzá menni. Mondhatnánk úgy is, hogy a farzseben áll vagy bukik minden. Minél távolabb helyezkednek el egymástól és minél kisebbek, annál előnytelenebb lesz benne a feneked. A középre varrt, klasszikus nagy zsebek viszont minden popsinak jól állnak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
A horoszkópod szerint ezt rontottad el a legutóbbi kapcsolatodban

Mindenki követ el hibákat, ez már csak így megy. Viszont ha sikerül tanulnod belőlük – például azokból, amiket a párkapcsolatodban rontottál el –, a következő szerelem sokkal tartósabb is lehet. A JOY.hu cikkéből kiderül, pontosan mire gondolunk.