Hiába indult el a New York-i divathét, idén már nem olyan, mint régen

Hiába indult el a New York-i divathét, idén már nem olyan, mint régen
2016. szeptember 9.

Ugyanis az a bizonyos kék kabát sokaknak hiányzik.

Ha elég jártas vagy a divat világában, akkor már biztosan tudod, hogy a júniusban elhunyt legendás divatfotósra, Bill Cunninghamre gondolunk. A street style fotózás megalapítója közel 40 éve minden New York-i divathéten ott volt ikonikus kék kabátjában, így joggal mondhatjuk, hogy Bill hiánya miatt idén szomorkás hangulat lengi be az eseményt.

Ő volt az a fotós, akinek a legnagyobb stílusikonok és sztárok bármikor szívesen megálltak, hisz nem csak zseniális képeket készített, barátságos, kedves és végtelenül szerény ember volt. Védjegyévé vált kék kabátjára évtizedekkel ezelőtt talált rá, amit aztért szeretett, mert strapabíró, sok zsebe van, egyszerre tűnik ki, és válik láthatatlanná a couture közegben. Tényleg mindenhol ebben jelent meg.

Kép
Kép
Kép

És akkor ott van még Anna Wintor emlékezetes mondata is: "Mi mind Billnek öltözünk fel reggel." Szóval szomorú, de a szeptemberi divathét már Bill Cunningham nélkül startolt el, de kollégái nem felejtettek el a fotós előtt tisztelegni:

Kép

Mert a divat egy nagy család!

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.