A sarkaké a főszerep! Ilyenek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel

A sarkaké a főszerep! Ilyenek lesznek a legtrendibb cipők idén ősszel
2016. szeptember 1.

Cipőmániások, figyelem! Ez vár ránk a következő szezonban.

Beköszöntött szeptember, szóval itt az ideje, hogy elkezdj hangolódni az őszi szezonra és tájékozódj a következő hónapok vezető trendjeiről. Ha lábbelikről van szó, akkor a tervezők idén egészen extrém megoldásokkal álltak elő, azt kell mondjuk, hogy cipősarkak talán sosem kaptak még ekkora szerepet.

Az egész a Balenciaga új kreatív igazgatójával, Demna Gvasaliaval kezdődött, aki az álomszép cipőkhöz ferde, kitörni készülő sarkakat álmodott meg. Természetesen a magas sarkú teljesen biztonságos, de innentől elárasztották a kifutókat az egyre látványosabb darabok, amik közül néhány egészen biztosan visszaköszön a boltok polcain.

Neked bejön ez a trend?

Nézd meg a galériánkat> 12 kép
2016 legmenőbb őszi cipőtrendje
Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.