Vége a push-up melltartók korának?

Vége a push-up melltartók korának?
Forrás: Pinterest
2016. július 21.

Bár elégetni azért nem kell a szivacsbetétes melltartóid, engedd meg, hogy megmutassuk 2016 legnépszerűbb fehérneműjét.

A bralettek tulajdonképpen olyan melltartók, amelyek formájukat illetően nagyban hasonlítanak a sportmelltartókra, de kényelmi funkciójuk mellett a divatos megjelenéshez is hozzátesznek. Komfortosak, mert nincs bennük merevítő, nagyon finom anyagokból készülnek és jóval szofisztikáltabb megjelenést biztosítanak, mint merev elődeik.

A gyártók teljesen rákaptak

A fehérneműkészítő cégek éves jelentéseiket vizsgálva be kellett lássák, hogy a nők unják az egekbe emelni melleiket. A világ egyik legnépszerűbb és legszexibb fehérneműket előállító vállalata is -amely hosszú ideje a „Very Sexy Push-Up” szlogennel érte el, hogy rendre betérjünk hozzájuk vásárolni, piacra dobta visszafogottan vadító bralette-kollekcióját.

Kép
forrás: Victoria's Secret

Mire vágyunk 2016-ban és a jövőben?

A nőknek elege lett a korlátokból. Bizonyos szempontból pedig ide sorolhatóak a rengeteg szivacsot és erős merevítőt alkalmazó melltartók is, amelyek miatt időnként napközben is azon agyalunk, miért nem járhatunk valami kényelmesben és foglalkozhatunk végre más dolgokkal? Erre adnak okos választ a fent említett fehérneműk, mégpedig minden mellméretre.

gif

Kisebb mell, kisebb mellkas esetén

Akiknek nem túl széles a hátuk, a kosárméretük pedig A, B, sokszor ugyanolyan nehezen találnak ideális darabot, mint azok a nők, akiket nagy mellekkel áldott meg az ég. Kisebb mell esetében az alapvető cél nem kimondottan a mellek tartása, hanem az, hogy a mellek és dekoltázs minél tökéletesebben mutasson. A bralettek pont annyira tartják meg a kebleket, amennyire szükséges, de maximálisan természetes alakot kölcsönöznek nekik. Ha pici push-upra mégiscsak szükség van, akkor pedig kaphatóak olyan változatok, amelyeknek az alján, a mell alatt helyeznek el szivacsot, így az enyhén felfelé emeli a melleket.

gif

Mi lesz azokkal, akiknek nagy a mellük?

Ne hitetlenkedjenek! Bár elsőre mindenki azt gondolja- főként hogy a Facebookon és az Instragramon braletteben magát posztoló nők többsége kisebb mellű és alapvetően vékonyabb alkatú-, hogy azok, akik nagyméretű melltartót hordanak, D vagy E kosárral akár, nem fogják tudni viselni. Itt azonban nagy tévedés van. A kerekdedebb hölgyek esetében előfordul, hogy a melltartó bevág az oldalukon és nem kívánt hurkácskákat eredményez. Mivel a bralettek sok esetben akkorák, mint egy haspóló, sokkal többet is takarnak és pont a szükséges helyeken össze is tartják az alakot. Továbbá, ezek a nők sok esetben nem találnak stílusos, trendi darabokat, hiszen az ő esetükben a gyártók leggyakrabban a komfortot helyezik előtérbe. A bralettek esetében sokszor van a dekoltázsnál egy-egy áthúzás, izgalmas csipkemegoldás, sőt a vállrészt is meg tudják oldani erős, dupla pánttal, ami mégiscsak csinos.

gif

Így is viselheted a braletted

Maxi szoknyával: ha beválallósabb vagy, akkor magasderekú szoknyát és egy visszafogott, kicsit többet takaró, egyszínő fölsőt válassz.

Áttetsző blúz alá: egy izgalmasabb megoldásokkal kialakított bralette nagyon trendin és csajosan mutat. Akár munkába is felveheted, ha a blúzod és az alatta viselt fölső passzolnak színben egymáshoz.

V-nyakú fölső alá: ha például egy csipkéből készített, a dekoltázsnál átfonódó pántokkal készült bralettet viselsz, a kedvenc pólódnak egészen új értelmezést adhatsz.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Így is viselheted a braletted
Ide ajánlott utaznod a csillagjegyed szerint

Összeállítottuk a vakáció-horoszkópodat!

Híresebb lesz, mint az anyukája? Kate Moss lánya elveszítette a Fashion Week-szüzességét

A 14 éves Lila Grace már most kipipálhatja a bakancslistájáról azt, amiről sokan egy életen át álmodnak!