Vége a push-up melltartók korának?

Vége a push-up melltartók korának?
Forrás: Pinterest
2016. július 21.
Szerző: Réka

Bár elégetni azért nem kell a szivacsbetétes melltartóid, engedd meg, hogy megmutassuk 2016 legnépszerűbb fehérneműjét.

A bralettek tulajdonképpen olyan melltartók, amelyek formájukat illetően nagyban hasonlítanak a sportmelltartókra, de kényelmi funkciójuk mellett a divatos megjelenéshez is hozzátesznek. Komfortosak, mert nincs bennük merevítő, nagyon finom anyagokból készülnek és jóval szofisztikáltabb megjelenést biztosítanak, mint merev elődeik.

A gyártók teljesen rákaptak

A fehérneműkészítő cégek éves jelentéseiket vizsgálva be kellett lássák, hogy a nők unják az egekbe emelni melleiket. A világ egyik legnépszerűbb és legszexibb fehérneműket előállító vállalata is -amely hosszú ideje a „Very Sexy Push-Up” szlogennel érte el, hogy rendre betérjünk hozzájuk vásárolni, piacra dobta visszafogottan vadító bralette-kollekcióját.

Kép
forrás: Victoria's Secret

Mire vágyunk 2016-ban és a jövőben?

A nőknek elege lett a korlátokból. Bizonyos szempontból pedig ide sorolhatóak a rengeteg szivacsot és erős merevítőt alkalmazó melltartók is, amelyek miatt időnként napközben is azon agyalunk, miért nem járhatunk valami kényelmesben és foglalkozhatunk végre más dolgokkal? Erre adnak okos választ a fent említett fehérneműk, mégpedig minden mellméretre.

gif

Kisebb mell, kisebb mellkas esetén

Akiknek nem túl széles a hátuk, a kosárméretük pedig A, B, sokszor ugyanolyan nehezen találnak ideális darabot, mint azok a nők, akiket nagy mellekkel áldott meg az ég. Kisebb mell esetében az alapvető cél nem kimondottan a mellek tartása, hanem az, hogy a mellek és dekoltázs minél tökéletesebben mutasson. A bralettek pont annyira tartják meg a kebleket, amennyire szükséges, de maximálisan természetes alakot kölcsönöznek nekik. Ha pici push-upra mégiscsak szükség van, akkor pedig kaphatóak olyan változatok, amelyeknek az alján, a mell alatt helyeznek el szivacsot, így az enyhén felfelé emeli a melleket.

gif

Mi lesz azokkal, akiknek nagy a mellük?

Ne hitetlenkedjenek! Bár elsőre mindenki azt gondolja- főként hogy a Facebookon és az Instragramon braletteben magát posztoló nők többsége kisebb mellű és alapvetően vékonyabb alkatú-, hogy azok, akik nagyméretű melltartót hordanak, D vagy E kosárral akár, nem fogják tudni viselni. Itt azonban nagy tévedés van. A kerekdedebb hölgyek esetében előfordul, hogy a melltartó bevág az oldalukon és nem kívánt hurkácskákat eredményez. Mivel a bralettek sok esetben akkorák, mint egy haspóló, sokkal többet is takarnak és pont a szükséges helyeken össze is tartják az alakot. Továbbá, ezek a nők sok esetben nem találnak stílusos, trendi darabokat, hiszen az ő esetükben a gyártók leggyakrabban a komfortot helyezik előtérbe. A bralettek esetében sokszor van a dekoltázsnál egy-egy áthúzás, izgalmas csipkemegoldás, sőt a vállrészt is meg tudják oldani erős, dupla pánttal, ami mégiscsak csinos.

gif

Így is viselheted a braletted

Maxi szoknyával: ha beválallósabb vagy, akkor magasderekú szoknyát és egy visszafogott, kicsit többet takaró, egyszínő fölsőt válassz.

Áttetsző blúz alá: egy izgalmasabb megoldásokkal kialakított bralette nagyon trendin és csajosan mutat. Akár munkába is felveheted, ha a blúzod és az alatta viselt fölső passzolnak színben egymáshoz.

V-nyakú fölső alá: ha például egy csipkéből készített, a dekoltázsnál átfonódó pántokkal készült bralettet viselsz, a kedvenc pólódnak egészen új értelmezést adhatsz.

Nézd meg a galériánkat> 10 kép
Így is viselheted a braletted
Áll a bál a királyi családban! Diana hercegnő unokahúga ezzel a ruhával kiverte a biztosítékot

Bár Kitty Spencer hivatalosan nem a királyi család tagja, sokan nem nézik jó szemmel az esetet!

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen az íróasztalod

Tény, hogy nehéz rajta rendet tartani, de lehet, hogy te inkább a szétszórt papírok között tudsz hatékonyabban dolgozni.

Ez az 5 csillagjegy lehet a leghűségesebb barátod, aki a sírig is kitart melletted

Neked van olyan barátnőd, akivel már évtizedek óta elválaszthatatlanok vagytok? Akkor jól figyelj, mert valószínűleg a következő 5 csillagjegy szülötte!

Azta! Így nézett ki a Victoria's Secret Show 10 és 20 évvel ezelőtt

Amikor még Heidi Klum és Seal együtt voltak...

Újabb cég döntött úgy, hogy többé nem hazudik a vásárlóinak – Neked tetszenek a Photoshop-mentes fotók?

A divatkampányok nem a legjobb iránymutatást adják az egészséges énképhez vezető úthoz.

Jennifer Lawrence: amikor visszanézem egy filmemet, mindig a tokámat és az aknémat veszem észre először

J-Law egy kerekasztal-beszélgetésen mondta ezt. „Megbolondultál?” ez volt Jessica Chastain első reakciója, de aztán rájött, hogy ő maga is eléggé kritikusan figyeli magát a filmvásznon.

Feloszlatta a rendőrség a Victoria's Secret afterpartiját, talán pont Bella Hadid ruhája miatt? – FOTÓ

Lehet, hogy a show tele volt fehérneműkkel, de az afterparti még szexisebb volt!

Így szervírozz, hogy minden ünnepibb legyen! – 8 ötlet

Szinte biztos, hogy így nem kell sok maradékot elcsomagolnod másnapra...

A srác, akire érdemes figyelni: a Stranger Things sármos rosszfiúja új szerepben tündököl!

A '80-as évek is piszok jól áll neki, de ezért a 2017-es kiadásért egyenesen rajongunk!

Idén is túl duci volt a kifutóra, a leghíresebb plus size modell pedig csúnya fricskával üzent a Victoria's Secretnek

Ashley Graham nagyon kampányol, hogy kerekebb idomokat is láthassunk majd a kifutókon.