Vége a push-up melltartók korának?

Vége a push-up melltartók korának?
Forrás: Pinterest
2016. július 21.

Bár elégetni azért nem kell a szivacsbetétes melltartóid, engedd meg, hogy megmutassuk 2016 legnépszerűbb fehérneműjét.

A bralettek tulajdonképpen olyan melltartók, amelyek formájukat illetően nagyban hasonlítanak a sportmelltartókra, de kényelmi funkciójuk mellett a divatos megjelenéshez is hozzátesznek. Komfortosak, mert nincs bennük merevítő, nagyon finom anyagokból készülnek és jóval szofisztikáltabb megjelenést biztosítanak, mint merev elődeik.

A gyártók teljesen rákaptak

A fehérneműkészítő cégek éves jelentéseiket vizsgálva be kellett lássák, hogy a nők unják az egekbe emelni melleiket. A világ egyik legnépszerűbb és legszexibb fehérneműket előállító vállalata is -amely hosszú ideje a „Very Sexy Push-Up” szlogennel érte el, hogy rendre betérjünk hozzájuk vásárolni, piacra dobta visszafogottan vadító bralette-kollekcióját.

Kép
forrás: Victoria's Secret

Mire vágyunk 2016-ban és a jövőben?

A nőknek elege lett a korlátokból. Bizonyos szempontból pedig ide sorolhatóak a rengeteg szivacsot és erős merevítőt alkalmazó melltartók is, amelyek miatt időnként napközben is azon agyalunk, miért nem járhatunk valami kényelmesben és foglalkozhatunk végre más dolgokkal? Erre adnak okos választ a fent említett fehérneműk, mégpedig minden mellméretre.

gif

Kisebb mell, kisebb mellkas esetén

Akiknek nem túl széles a hátuk, a kosárméretük pedig A, B, sokszor ugyanolyan nehezen találnak ideális darabot, mint azok a nők, akiket nagy mellekkel áldott meg az ég. Kisebb mell esetében az alapvető cél nem kimondottan a mellek tartása, hanem az, hogy a mellek és dekoltázs minél tökéletesebben mutasson. A bralettek pont annyira tartják meg a kebleket, amennyire szükséges, de maximálisan természetes alakot kölcsönöznek nekik. Ha pici push-upra mégiscsak szükség van, akkor pedig kaphatóak olyan változatok, amelyeknek az alján, a mell alatt helyeznek el szivacsot, így az enyhén felfelé emeli a melleket.

gif

Mi lesz azokkal, akiknek nagy a mellük?

Ne hitetlenkedjenek! Bár elsőre mindenki azt gondolja- főként hogy a Facebookon és az Instragramon braletteben magát posztoló nők többsége kisebb mellű és alapvetően vékonyabb alkatú-, hogy azok, akik nagyméretű melltartót hordanak, D vagy E kosárral akár, nem fogják tudni viselni. Itt azonban nagy tévedés van. A kerekdedebb hölgyek esetében előfordul, hogy a melltartó bevág az oldalukon és nem kívánt hurkácskákat eredményez. Mivel a bralettek sok esetben akkorák, mint egy haspóló, sokkal többet is takarnak és pont a szükséges helyeken össze is tartják az alakot. Továbbá, ezek a nők sok esetben nem találnak stílusos, trendi darabokat, hiszen az ő esetükben a gyártók leggyakrabban a komfortot helyezik előtérbe. A bralettek esetében sokszor van a dekoltázsnál egy-egy áthúzás, izgalmas csipkemegoldás, sőt a vállrészt is meg tudják oldani erős, dupla pánttal, ami mégiscsak csinos.

gif

Így is viselheted a braletted

Maxi szoknyával: ha beválallósabb vagy, akkor magasderekú szoknyát és egy visszafogott, kicsit többet takaró, egyszínő fölsőt válassz.

Áttetsző blúz alá: egy izgalmasabb megoldásokkal kialakított bralette nagyon trendin és csajosan mutat. Akár munkába is felveheted, ha a blúzod és az alatta viselt fölső passzolnak színben egymáshoz.

V-nyakú fölső alá: ha például egy csipkéből készített, a dekoltázsnál átfonódó pántokkal készült bralettet viselsz, a kedvenc pólódnak egészen új értelmezést adhatsz.

Nézd meg a galériánkat>10 kép
Így is viselheted a braletted
Íme Katalin hercegnő és Pippa, ahogy még sosem láthattad őket!

Pippa Middleton nővére, Katalin hercegnő esküvőjén tett szert világhírre, ám nem ez volt az első lagzi, ahol mindketten csodásan festettek.

Amit nem mondanak el nekünk: 10 sztár őszinte vallomása a terhességről

A terhesség nem csak a cuki pocakról és a kedves gratulációkról szól, sőt: a legtöbb anyuka bizony jó ideig sorolhatná azokat a dolgokat, amik kifejezetten nem kellemesek a babavárás alatt. A következő világsztárok is bátran vállalják, hogy bizony nekik is vannak/voltak kellemetlen perceik.

5 ruhadarab, amit a pasik imádnak a nőkön!

Ezek a pasik kedvenc darabjai - a nőkön!

12 karikatúra a felnőttkorról, amellyel mindannyian azonosulni tudunk

Szeretjük az ilyen sokértelmű, duplafenekű, jelentőségteljes rajzokat...

Az 5 legjobb magyar klip 2016-ból

Annyi jó magyar klip született 2016-ban, hogy nem győztünk válogatni közülük toplistánkba. Vajon a te kedvenced köztük van? Figyelem, szubjektív válogatás következik!

Előfizetés