Visszatért gyerekkorunk nagy trendje, a "biztonsågi" leggings

Visszatért gyerekkorunk nagy trendje, a "biztonsågi" leggings
2016. jĂșlius 14.

Amikor azt gondoljuk nincs tovĂĄbb, mĂ©g akkor is tudnak valami Ășjat mutatni leggings tĂ©mĂĄban, pontosabban kĂ©pesek minden egyes rĂ©g elfeledett divathullĂĄmot secperc alatt feltĂĄmasztani!

A 2016-os Ƒszi/tĂ©li bemutatĂłkon mĂĄr lĂĄthattuk ezeket a sarokakasztĂłs leggings vĂĄltozatokat, de ƑszintĂ©n szĂłlva azt gondoltuk, ez ennyiben ki is merĂŒl majd, vagy maximum megmarad a sportolĂĄs megszokott keretei közt.

Marni / Versace / Balenciaga
Marni / Versace / Balenciaga

Most viszont nagyon Ășgy tƱnik, hogy nem csak egy mulandĂł hĂłbort lesz mindez, Ă©s ha nem is több szezonon ĂĄt, de az ideire biztosan elƑkerĂŒlnek majd ezek a szĂĄr-megfeszĂ­tƑs megoldĂĄsok. Nincs több elcsĂșszott varrĂĄs, se itt-ott felgyƱrƑdött nadrĂĄg, hiszen egy sarokakasztĂĄs mindent megold!

Ha mĂĄr itt tartunk azĂ©rt fontos megemlĂ­tenĂŒnk azt is, hogy nem 100%-ig egy leggingsrƑl van szĂł, hanem valahol a nadrĂĄg Ă©s a cicanaci szerelemgyerekekĂ©nt Ă­rhatĂł le legjobban ez a darab. Azt pedig talĂĄn mondanunk se kell, hogy ez annyira '80-as Ă©vek, amennyire csak lehet, de hĂĄt Ă©ljĂŒk a retrĂłt, nem? De! Azt pedig szinte biztos, hogy nem ez lesz az utolsĂł döbbenetes lĂ©pĂ©s az idƑkapun ĂĄt.

MielƑtt elfelejtenĂ©nk: Ilyen mĂĄr volt, igen, ilyen mĂĄr volt!!! 2014 mĂĄrciusĂĄban Sarah Jessica Parker egy kĂłsza ötlettƑl vezĂ©relve harisnya kĂ©pĂ©ben mĂĄr magĂĄra öltötte ezen darabot, nĂ©zd csak...

KĂ©p

Emlékszel még rå? Kislånyként neked is volt ilyen nadrågod?

MĂ©ghogy Carrie volt legstĂ­lusosabb, Ă­me Samantha Jones 50 legjobb szettje!

A sorozat legszexisebb szereplƑje sem fĂ©lt a lĂĄtvĂĄnyos ruhĂĄktĂłl Ă©s a feltƱnƑ Ă©kszerektƑl.

5 szĂĄmunkra Ă©rthetetlen ok, amiĂ©rt a pasik szakĂ­tanak karĂĄcsony elƑtt

EbbƑl is lĂĄtszik, hogy mennyivel mĂĄskĂ©pp gondolkodnak, mint mi.

NyilvĂĄnosan ĂŒzent a leghĂ­resebb plus size modell a Victoria's Secretnek

TalĂĄn kerekebb idomokat is lĂĄthatunk majd a kifutĂłn?

ElƑfizetĂ©s