Válási ruha: Mert nem mindegy, mit viselsz életed második legfontosabb napján

Válási ruha: Mert nem mindegy, mit viselsz életed második legfontosabb napján

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Egyetlen házasság sem azzal a gondolattal kezdődik, hogy egyszer az egésznek válás lesz a vége. Esküvői magazinok, rendezvényszervezők, egy egész iparág épül a nagy napra, de ha a sztori vége nem happy end, magunkra maradunk a nagy kérdésekkel.


Persze válásból is ezer féle létezik - lehet közös megegyezés, dönthet a nő a válás mellett, de a legszomorúbb mindig az, amikor az ember lányát lecserélik egy friss húsú, bombatestű modellre, akivel ha akarnánk sem tudnánk versenyezni. Persze csak külsőégekben, hiszen attól, hogy valakinek feszes a combja, még nem lesz jó társa egyetlen férfinak sem.


gif

A témát Faith Salie, újságíró kezdte boncolgatni, mikor saját válásának kálváriáját osztotta meg a neten. Faith kikapta magának a válások legrosszabbját, a férje dobbantot tőle a már előbb említett istennővel. Írásában rávilágított a válások eddigi leghomályosabb kérdésre: mit viseljen egy nő a váláson? Van olyan, hogy válási ruha? Hiszen ez életed második legfontosabb napja, ahol a szettedet legalább olyan gondosan kellene kiválasztanod, mint mikor az oltár elé lépsz.


Kép

Faith úgy döntött megadja az utolsó döfést egykori szerelme szívébe, és igenis lehengerlően fog kinézni a bíroságon. A pillanat, mikor besétált a terembe, legalább annyira meghatározó volt az életében, mint mikor a templom sorai között sétált végig hófehér esküvői ruhában. A ruháról persze mindenkinek volt véleménye.


Legyen klasszikus és erőt sugárzó kosztüm, ami arról árulkodik, hogy nem törték meg lelkileg a történtek. Legyen olyan, mintha most lépett volna ki a Szex és New Yorkból - lehetőleg a ruha piros, és a haja tökéletesen formázott. Mások a végzet asszonyaként képzelték el, mint egy 40-es évekbeli film, kalappal, kesztyűvel és egy drámai fekete fátyollal az arca előtt. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy legyen a ruha új, vagy válasszon a gardróbjából - hiszen a textilen örökre ottmarad a láthatatlan bélyeg: "ezt viseltem a válásomon".


gif

Végül egy mintás, Nanette Lepore selyem ruhát választott, ami klasszikus volt, de nőies. Alatta egy vadító csipke fehérnemű, amit a férje sosem láthatott rajta, és tetszett neki a gondolat, hogy már soha nem is fogja. Egy ruha, amit csak egyszer visel az ember, egy olyan napon, amin valami véget ér, és valami elkezdődik. De kit érdekel, hiszen jön a következő szezon, egy új trend, és vele együtt érkezik egy új szerelem.


Meg sem lepődtünk, mikor a válási ruhák után kutatva rátaláltunk egy londoni dizájner terapeutára. Nicolas Aujula azt állítja, megálmodta a tökéletes válási ruhát, amiben érdemes kimondani életünk a második nagy igenét. A smaragdzöld darab hosszú és mini változatban is kapható, és a tervező szerint azért zöld, mert ez a gyógyító szín, ami segít visszaállítani az érzelmi egyensúlyt. Hát nem tudjuk - a ruha egymillió forintos ára nekünk nem igazán teszi rendbe a lelkünket.


válási ruha
válási ruha


Ha nem szeretnél válást: 6 kérdés, amit fel kell tenned a párodnak házasság előtt

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.